Olvasásra ítélte a bíró a menórarongálókat

2015. január 10. 11:55

A felfüggesztett börtönbüntetés két, egy cigányokról, illetve egy zsidókról szóló könyv elolvasására ítélte a bíróság azt a három fiatalt, akik 2013. november 30-án menórákat és emléktáblákat rongáltak.

2015. január 10. 11:55

Folytatólagosan elkövetett rongálás és folytatólagosan elkövetett garázdaság vádjával ítélte el a bíróság azt a három huszonéves fiút, akik tavaly előtt november 30-án a Blaha Lujza téren, a Nyugatinál és a Városháza parknál menórákat és emléktáblákat rongáltak meg – írja a Hír24

Az ügyben néhány hete hozott döntést a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Az elsőrendű vádlottat egy év két hónap, tettestársait – mint bűnsegédeket – egy év, illetve tíz nap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

A bíró „külön magatartási szabályként” két könyv elolvasását írta elő számukra: Fleck Gábor és Szuhay Péter Kérdések és válaszok a cigányságról, valamint Fejtő Ferenc Magyarság, zsidóság című munkáit. A fiúknak a könyvek alapján olvasónaplót is kell írniuk és bemutatniuk a melléjük kirendelt pártfogó felügyelőnek.

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. január 11. 09:09
Nem tudtam, hogy az olvasást büntetési tételként is ki lehet szabni. De, ha már így van jutalomgyanánt elolvashatnák Henry Ford: A nemzetközi zsidó című művét, azután írhatnának róla egy összehasonlító tanúlmányt.
Waffen-SS Hunyadi Division
2015. január 11. 09:05
A magyar igazságszolgáltatás a cionisták kezében van. Inkább dicséret illetné meg az elkövetőket. Olvasgasson a bíró a cigányokról meg a Fejtőtől, akinek a fia egy pedofil zsidó, ha jól tudom.
neuhistoriker
2015. január 10. 23:05
Azt hittem, ezeket kell elolvasni nekik. http://der-stuermer.org/hungarian/luzsenszky_alfonz_fordat%D0%B0sa-talmud.pdf http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/wfelkottekagyilkoscigot.jpg
Szabadon ébredők
2015. január 10. 21:28
Csak úgy, a Doszpot szekrényében hevergetnek perdöntő bizonyítékok Akár a takarítónő is kidobhatta volna őket 10 év alatt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!