Papcsák a Magyar Nemzeti Bankot felügyeli mostantól

2015. július 06. 18:01

A parlament hétfőn megválasztotta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottságát, amit keddtől a Fidesz jelöltje, Papcsák Ferenc fideszes parlamenti képviselő, volt zuglói polgármester vezet – írja az Index.

2015. július 06. 18:01

Megválasztotta hétfőn a parlament a Magyar Nemzeti Bank új felügyelőbizottságát, melynek új vezetője Papcsák Ferenc fideszes parlamenti képviselő, volt zuglói polgármester lett – írja az Index. Az MNB fb-tagjai lettek még: Madarász László (Fidesz-jelölés), Szényei Gábor András (KDNP-jelölés) és Nyikos László (Jobbik-jelölés).

Az MSZP Veres Jánost, az LMP Róna Pétert jelölte korábban, de róluk nem lehetett szavazni, mert a parlament gazdasági bizottsága nem támogatta a tagságukat.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2015. július 07. 10:46
úgy tűnik nem elég az a néhány milliárd, amit az irodáján keresztül lopnak. Sok az éhes száj.
Pinter68
2015. július 07. 10:17
Fasza! Megint sikerült szembeköpni az országot. Ennyi erővel akár ki is plakátolhatnák, hogy szarnak a fejünkre és még a látszatát sem igyekeznek fenntartani, hogy szakmai és független FB-je legyen az MNB-nek. Persze érthető, még gátat vetnének Matolcsy közpénzből fizetett drága hóbortjainak.
csuka
2015. július 07. 09:33
CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA !
Heineken bojkott
2015. július 07. 08:14
Magyar olimpia? Köszönjük, NEM! [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 6. 18:50 @Hótanya Aha. Tehát akkor a Fidesz ugyanolyan mint az MSzP? Nem ugyanolyan hanem UGYANAZ!!!!!!!!!!!!! Azzal a különbséggel hogy az mszp-ben már kevesebb a vén kommunista Valamint az mszp nem árut zsákbamacskát, az 1980 előtt születettek értelmesebb fele mind tudta hogy mocskos hazaárulók orbán is mocskos hazaáruló csak ő mint a Cippolai, szcientológus hipnotizőr, a jól előadott hazugságaival sikeresen hipnotizált 2.5 millió embert De szerencsére egyre több Mario ébredezik már
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!