A kerítés kapuján engedik be a menekülteket hazánkba

2015. augusztus 26. 09:07

Az AP hírügynökség levideózta a magyar kerítést működés közben. Ez úgy néz ki, hogy a magyar hatóságok eltessékelik a migránsokat a kerítés kapujáig, majd ott beengedik őket az ország területére.

2015. augusztus 26. 09:07

Az amerikai Associated Press hírügynökség a vajdasági Hajdújárás melletti szerb határszakaszon forgatott a szerb-magyar határon épült magyar határzár működését illusztrálandó: a migránsokat eltessékelik a legközelebbi kapuig, ahol átengedik őket.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gépész53
2015. augusztus 26. 22:35
A kommentelők többsége (lilaremény és társai) teljes tévedésben vannak. A kerítés nem azért épül, hogy senki se jöjjön be, hanem azért, hogy ellenőrzés nélkül ne jöhessen be. Nevetséges azzal érvelni, hogy miért nem érvényes útiokmánnyal jönnek, ugyan kitől kérhetnének útlevelet, amikor hazájukban háború van, gyakorlatilag megszűnt a közigazgatás? Ha lenne útlevelük, felülnének a repülőre, nem gyalogolnának családostól 5000 km-t. A kerítés nem a határon van, hanem attól 10-15 m-rel beljebb. Tehát aki leül a kerítés külső oldalán, már Magyarországon van! Ha szól az arra járó rendőrnek, hogy menedékjogot kér, be kell, hogy engedjék a kapun, aztán majd kivizsgálják, hogy jogosult-e erre. Ez a magyarázata a tájékozatlanokat felháborító videónak.
korona
2015. augusztus 26. 21:36
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- SOROS GYÖRGY MOLOCH FŐPAPJA Soros György a menekültáradat egyik főszereplője augusztus 26, 2015 A dúsgazdag befektető, politikai kalandor, nem utolsó sorban zsidó származásából adódóan, magát felsőbbrendűnek képzelő köztörvényes gazember a róla elnevezett alapítványon keresztül támogatja az európai térségbe igyekvő téridegenek pokoli invázióját. A nemzetközi zsidóság – és azon belül Soros György nevével összefüggésbe hozható – Migration Aid-ként hírhedt, felforgatásra szakosodott, szabadkőműves ernyőszervezet már több ingatlant birtokol a fővárosban, ahol állomáshelyet biztosít a hazánkra zúduló parazitáknak. Étellel-itallal és pénzzel látják el azokat, akik potenciális veszélyforrást jelentenek az összmagyarság számára. Internetes tájékoztatásukban az áll, hogy a rendelkezésre álló anyagi forrásokat a magyaroktól kapják, de megtanulhattuk már, hogy egy szavukat sem lehet elhi Soros és cinkosai olyan csapást zúdítanak a fehér térségre, ami megpecsételheti fajunk sorsát. A Novus Ordum Seclorum vakolói a liberalizmus álarca mögé rejtőzve engedik szabadjára féktelen gyűlöletüket a fehér faj ellen. El akarják pusztítani rasszunkat, biológiailag félre akarják állítani az európai nemzeteket, hogy értéktelen ember-masszát hozzanak létre és a hatágú csillag uralma teljesedjen ki földjeinken. Shylock mindenek felett álló szelleme, a démoni förtelem, rémálmaink groteszk figurája, az örök zsidó. Nemzeteink testét átfogja az a szélsőséges gyűlölet, amit képviselnek köreik, testvért testvér ellen fordítanak, vámszedői a halálnak. Feláldozzák a népeket, térdig gázolnak a vérben, hogy Molochnak szerezzenek dicsőséget. A sivatag veszett démonának, aki elevenen falja fel népeinket. Soros megszállottja Molochnak, minden lépésével szolgálja jó patkányhoz híven. Hatalmát hozzá köti. Soros valósággal uszítja a selejt-népeket szülőföldjük elhagyására, nyíltan pénzeli azt az inváziót, amely néhány hét múlva elképzelhetetlenül fel fog erősödni. A vakolók gőzerővel dolgoznak az európai népek kiirtásán, talpnyaló médiájuk minden nap attól hangos, hogy segítsük a szerencsétlen menekülteket. Toleranciára kérnek bennünket a migránsok irányába, pedig tudjuk nagyon jó, hogy a tolerancia egyenlő az öngyilkossággal. A vész közeledik, nem tudni mikor szabadul el a pokol. A fehér nemzetek legjobbjaira hárul majd a feladat, hogy ellenszegüljenek a sátáni inváziónak, hogy vállt a vállnak vetve megmentsék az életterüket. Európa népeinek összefogása meghiúsíthatja Moloch-patkányainak tervét. A migránsok vissza lesznek telepítve a hazájukba egytől-egyig, Soros beteg lelkét pedig végre elnyeli a pokol. A zsidó felforgató visszatér a teremtőjéhez, a sátánhoz. Balassa Viktor
pemete jakab
2015. augusztus 26. 19:23
"a magyar hatóságok eltessékelik a migránsokat a kerítés kapujáig, majd ott beengedik őket az ország területére." Így legalább mindenkit regisztrálnak, és a németeknek, osztrákoknak, briteknek ott az „igazolás” a visszatoloncolásra.
rajgy
2015. augusztus 26. 16:22
Én egyetértek a menekültek érveivel (a gyerekeket is sajnálom), és próbáljuk meg az ő szemszögükből nézni a kérdést. A magyar kormány egy erőszakszervezet (NATO) tagja, és katonákat küldött Afganisztánba, Irakba, stb. Logikus, hogy megjelennek a menekültek, ha az ő hazájukat háborúba sodorta az "arab-tavasz". Miféle magyar érdek diktálja, hogy 2-3 ezer km-re menjenek a magyar katonák? Van egy törvény a menekültekre az EU-ban, és ezt veszik igénybe. Olyanok az EU államok, mint a rossz adós, ha benyújtják a számlát. Azt sajnálom, hogy az USA nem veszi ki a részét min. 50%-ban a probléma megoldásából. A felét nekik kellene befogadni. Az EU nem áll a sarkára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!