Rendőrök osztanak ételt a migránsoknak Röszkénél

2015. augusztus 29. 14:22

Ételt osztanak a rendőrök a határról frissen érkezett migránsoknak Röszkénél – írta Facebook-oldalán az Átlátszó, munkatársuk képet is készített róla.

2015. augusztus 29. 14:22

Ételt osztanak a rendőrök a migránsoknak Röszkénél. „A Röszkére a határról frissen érkezett menekülteknek ételt osztanak a rendőrök” – ezt írta Facebook-oldalán az Átlátszó, amelynek munkatársa készítette a felvételt.

Fotó: Baranya Ákos, atlatszo.hu

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Energetikus
2015. augusztus 29. 19:36
én Laci-konyhát tennék minden táborba - jó magyaros koszttal: - gulyásleves, halászlé, birkapörkölt, töltött káposzta, túrós tészta, csirkepaprikás - vasárnapra meg egy kis EU-sógorost, - a wiener schnitzel-t ...
Amondó
2015. augusztus 29. 18:38
Miért kell disznóhússal etetni a muszlim bevándorlókat? A szigorú vallási tilalom alól felmentést ad a végveszélybe került igazhitű muszlim szükséghelyzete: ha az illegális határátlépő csakugyan puszta életét mentve kényszerült menekülésre, akkor táplálkozásának vezérlő elve is csak a puszta életben maradás lehet. Allah megbocsát: az élet oltalmazása előbbre való az étkezési szabályzatnál. E körülmény egyúttal mindennemű tévedést kizáró, villámgyors módszert kínál a menedékkérelmek elbírálására. A sertéshús elutasítása egyértelmű beismerése annak, hogy nem áll fenn a vallási tilalmak felfüggesztését indokló szükséghelyzet, nem életveszélyből való fejvesztett menekülés sodorta hazánk földjére a menedékkérőt. A folyamodványra máris ráüthető a pecsét: GO HOME!
Amondó
2015. augusztus 29. 18:26
Átengedünk és Etetünk! Látjuk a rendőröket a gyűjtőpontoknál, vagy a határnál bárhol, ahol a víg betolakodók esznek-isznak, heverésznek. Rajtuk és a szép alföldi (meddig a miénk?) tájon kívül még mást is láthatunk: szeméttengert, szétdobált csomagolóanyagot, flakont miegymást. A rendőrök feladata legyen, hogy műanyag zsákokat osztogassanak, és addig nincs se busz, se vonat, se uzsonna, se ima, amíg egyetlen papírcfecnit látni a fúben. Valami tegyenek az országért is, ha már odavezényelték őket. Ugyanez alkalmazandó a fővárosi tranzit-övezeteknél is, az ételosztás feltételéül kell szabni a szemét eltüntetését. Még akkor is, ha a "művelt nyugat" felhördül és elítéli a rasszista megnyilvánulásokat. Ha még ennyit sem vagyunk sem képesek elérni, akkor hogyan tudnánk megállítani az áradatot? Sehogy. Akkor nem csoda, hogy Tarlóséknak már a Budapesti Nagymecset helyének kijelölése miatt fáj a feje.
zzzz
2015. augusztus 29. 16:32
komolyan, tudom, hogy ez a világon a legjelentéktelenebb dolgok közzé tartozik, de én nem értem, ennek a hírnek miért ilyen a tetszik/nemtetszik aránya. miért baj az, hogy étel osztanak rendőrök? lőjenek inkább? az éhséget mindkettő megoldja végül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!