A tranzitzónába terelik az illegális migránsokat a Keleti pályaudvarnál

2015. szeptember 02. 20:07

Arra szólították fel az illegális bevándorlókat, hogy menjenek le a Keleti pályaudvar aluljárójába, illetve a kijelölt tranzitzónába. Az M1 tudósítója szerint kezd kiürülni a Baross tér.

2015. szeptember 02. 20:07

Egy rendőrségi autóból arra szólították fel az illegális bevándorlókat, hogy menjenek le a Keleti pályaudvar aluljárójába, illetve a kijelölt tranzitzónába - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről. 

A tudósító beszámolója szerint kezd kiürülni a Baross tér, egyre kevesebben vannak a helyszínen, és már nem skandálják az eddig hangoztatott rigmusokat.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. szeptember 02. 23:42
Már csak egy apró lépés és felcsúton lehetnek rabszolgák, pardon közmunkások és rabdolgozók.
rosszkutya
2015. szeptember 02. 21:38
O.K. És amikor az megtelik?
SwordFish
2015. szeptember 02. 20:18
Csak maradjon mindenki nyugodt. Lendvai Ildikó és Kész Zoltán tüntetnek a migránsokat támogató civilek mellett a Kossuth téren. Provokálnak a szemétládák. A baloldal rárontott az országra! >:-I
Gombóc XVI. Artúr
2015. szeptember 02. 20:14
Elfáradtak a nagy munkában. Holnapra kipihenik magukat és kezdődik minden elölről. Tényleg nincs senki aki felhomályosítsa őket, hogy Németország egyenlőre csak álom, mert a mutti nem engedi be őket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!