Harrach: Nyugat-Európa iszlámosodása visszafordíthatatlan

2015. szeptember 18. 13:30

A KDNP frakcióvezetője szerint Nyugat-Európa iszlámosodásának folyamata visszafordíthatatlan. Ez már elkezdődött a második világháború utáni betelepülőkkel, családjaik, utódaik számának növekedésével. Ez az új bevándorlási folyamat az eddigi jelenség betetőzését jelenti.

2015. szeptember 18. 13:30

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint szervezetten irányítják a migránsok mozgását, amelyre már külön üzletág telepedett. Harrach Péter – a kormánypárti frakciók kihelyezett ülése után – az MTI-nek pénteken azt mondta: a tanácskozáson is kiemelten foglalkoztak ezzel a kérdéssel. Hozzátette: köszönetet kell mondani mindazoknak, akik a kérdés rendezésében közreműködtek. Elsősorban a rendőröknek és a katonáknak, akik a rendkívüli megterhelés és a gyakori provokációk ellenére is emberségesen viselkedtek. Szintén köszönetet kell mondani a karitatív szervezeteknek, amelyek a migránsok emberi méltóságának megőrzéséhez nyújtottak segítséget.

Harrach Péter szerint a migránsok mozgását szervezetten irányítják, és kitapintható mögötte az üzleti szempont is, a mozgatásukra külön üzletág telepedett. A kereszténydemokrata politikus értékelése szerint Nyugat-Európa iszlámosodásának folyamata visszafordíthatatlan. Ez már elkezdődött a második világháború utáni betelepülőkkel, családjaik, utódaik számának növekedésével. Ez az új bevándorlási folyamat az eddigi jelenség betetőzését jelenti – fejtette ki. 

A politikus beszámolt arról is, hogy a KDNP a két kormánypárt közös tanácskozása előtt külön is tartott frakcióülést. Ezen kijelölték a következő ülésszak kormányzati előterjesztéseinek felelőseit. Az ülésen Hölvényi György EP-képviselő az Európai Néppárt szemszögéből számolt be a migrációs helyzetről. Az elmúlt időszak kormányzati változásairól szólva közölte: Simicskó István honvédelmi miniszterré történő kinevezésével a kabinet tagjainak egyharmada kereszténydemokrata, ami nagyon jó arány. Megerősítette, hogy a KDNP-frakció tagja lesz Hollik István, aki Papcsák Ferenc mandátumát kapta meg. Hollik Istvánnak kommunikációs feladatai lesznek majd – tette hozzá. Az elkövetkező időszak feladatai között a családi csődvédelem nyomon követését és a termékbemutatóról szóló javaslat kimunkálását említette Harrach Péter.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2015. szeptember 18. 21:15
Harrach! Akkor nyilatkozz, ha minden médiában felszólítod Merkelt, hogy árulja el, milyen megegyezést kötött Izraellel! Továbbá azon dolgozz, hogy meggyőzöd az országok megfelelő politikusaít fogjanak össze, és rúgják ki mihamarabb az Eu áruló Merkelt és bandáját! Ne ilyen-olyan nyilatkozatokat tégy, azzal már tele a padlás! Jó kis fizetést kapsz, dolgozz is végre érte, ne csak a szád jártasd! Egyszer tégy már olyat is aminek értelme is van, nem csak a szádat jártatod! Majd ha elértél bal-bla helyett érdemben is megmutatkozó eredményt, akkor szólalj meg! Egy igazi megélhetési ember, aki azt hiszi ő sz..ja a spanyol viaszt, de semmilyen érdemi munkát nem tud felmutatni, csak a szófosását. (bocs, de egy értéktelen embernek tartom)
Tiszafa
2015. szeptember 18. 19:58
" Nyugat-Európa iszlámosodásának folyamata visszafordíthatatlan" Nem baj. Sőt, megérdemlik. Tudom, hogy nem szép dolog bírálni az ősöket, de már a tatárjáráskor is át kellett volna a hordát engedni rájuk. Meg a törököt is! Nem pedig hullatni a minket gyűlölő és országunkat megcsonkító nyugat miatt a drága magyar vért! Az első világháborúkba nem részt venni, Katonaságot itthon tartani. Most mi is 40-50 milliós nép lennénk minimum 3-szor akkora területű országgal. Most legalább nem tudjuk meggátolni, hogy a migráns-horda eljusson nyugatra. Szenvedjenek és rettegjenek csak a rabszolgatartóink. A saját bőrükön tapasztalják azt a kínt, amit ők okoztak és okoznak most is a világnak. Megérdemlik, nagyon is.
kuc-kuc
2015. szeptember 18. 17:52
Az Iszlám az emberiség reménysége! Sajnos eléggé lejáratódott a kereszténység ...lásd: még Erdő Péter és Kiss Rigó László is megtagadta a bibliai tanításokat.
Szorgos Lajhár
2015. szeptember 18. 14:49
A nem túl értelmes Harrach nem tér ki a Nyugat-európai szekularizáció okaira: Nem a francia forradalomra, a kommunizmus vallásellenes politikájára, vagy a mai értelemben vett globalizáció az. Az iszlámosodás a volt gyarmattartó országokba történő bevándorlással kezdődött, majd a törökök németországi "vendégmunkási" és "családegyesítési" eposzával folytatódott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!