Tarlós: A főváros a mozgásteréhez mérten segít a bevándorlóknak

2015. szeptember 02. 20:16

A főváros a mozgásteréhez és jogosítványaihoz mérten segít a Budapestre érkező migránsoknak – mondta Tarlós István főpolgármester, aki szerint a az önkormányzatoknak meg kell védeniük lakosaikat, ha pedig módjukban áll, segíteniük kell a bevándorlókon.

2015. szeptember 02. 20:16

A főváros a mozgásteréhez és jogosítványaihoz mérten segít a Budapestre érkező migránsoknak – mondta Tarlós István főpolgármester szerda este az InfoRádió Aréna című műsorában.

„Részben humanitárius megfontolásból, nagyrészt pedig Budapest lakóinak védelmében, amennyi a mozgásterünkből és a jogosítványainkból telik, annyit segítünk” – fogalmazott a politikus.
 
Megjegyezte, hogy az önkormányzatoknak törvény szerint nincs feladatuk migránsprobléma kezelésében.
 
Az az önkormányzat, amelyiknek van lelkiismerete, megvédi a település lakóit, és ha módjában áll, ad a migránsoknak szociális alapszolgáltatást – mondta Tarlós István.
 
Közölte: 300-500 ember befogadására alkalmas sátrakat szerzett be a főváros. A probléma kezelésére az év végéig 400 millió forintot különítettek el.
 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. szeptember 03. 10:23
Hazudozás helyett a magyar lakosságot 'tájékoztatni' kellene az aljas FIDESZ szándékokról! Mi lesz itt? A FIDESZ MAFFIA ötmillió vadat akar befogadni? --- "Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét – jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak. Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani – mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak." /balrad/ CSAK A FIDESZ HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. szeptember 02. 23:40
Tarlós Pista olvashatott valami újságot.
teljesenertelmetlen
2015. szeptember 02. 21:51
Egy többmilliós népvándorlás esetén bármit számon kérni egy helyi polgármesteren, elég nagy aránytévesztésre vall.
Apáczai
2015. szeptember 02. 21:05
Tarlós most is magasan kiemelkedik a főváros politikai tablójából. Felelősen gondolkodik, felelősen nyilatkozik, felelősen és helyesen cselekszik. Ha még mindig az a tohonya flaszterparaszt lenne a főpolgármester, aki csak a korrupció melegágyát volt képes kiépíteni, akkor már régen csatamező lenne a magyar főváros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!