Német- és Magyarországon a legkisebb a robbantásveszély (ellentétes okokból)

2015. november 15. 09:30

Német csapatok nem vesznek részt a 3. világháborúban, és amíg Merkel ott a főnök, a hálás bevándorlóknak nincs érdeke ott támadni, de 10-20 év múlva akár a széthulló Jugoszláviává is válhat a nagy Németország.

2015. november 15. 09:30
Varga Iván

‪#‎SAJÁTolvasat‬ A párizsi terrortámadások kapcsán beszélgettünk szerelmemmel (aki magyar zászlóval a kezében festette át FB profilképét), hogy én miért is nem. De nem ez a lényeg. Müncheniként attól tart ők lesznek a következők, mert a minap is elkaptak egy kocsinyi fegyvereket és robbanószert szállító montenegróit ott, közel.

Erre mondtam neki, hogy szerintem német csapatok nem vesznek részt a 3. világháborúban, és amíg Merkel ott a főnök, a hálás bevándorlóknak nincs érdeke ott támadni, de 10-20 év múlva akár a széthulló Jugoszláviává is válhat a nagy Németország. Ellenben: mivel visszafelé senki nem ellenőrzi a határokat (csak oda), a beszivárgott cucc és terroristák bármikor aktivizálódhatnak nálunk.

Egyrészt magyar NATO egységek vesznek részt az IÁ elleni háttér műveletekében, másrészt Budapest nagyon pörög turisztikailag, harmadrészt feketeseggüek vagyunk befogadásügyileg... Ugyanakkor meg a befogadóellenesség ellen robbantgatni épp akkora baromság (onnan nézvést), mint Nemérországban. (Miközben, azért ott vannak a német csapatok is, csak csendesebben a konfliktuszónában.)

Úgyhogy feleim: nyugodjunk meg! Még mindig Németország és Magyarország a legbiztonságosabb »felrobbanunk e« tekintetben (egymással szögesen ellentétes okból), viszont ha Angela lemondana, akármi megtörténhetne, odakint, és persze Viktor esetében is ez a helyzet :)”

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2015. november 15. 22:07
Biztos velem van a baj, de nem értem, hogy mi ez? És azt sem, hogy ezt a szerelmesek közötti butuska évődést miért ismertették meg velünk. És egyáltalán, hogy ki ez a Farkas Iván???
atila68
2015. november 15. 15:05
"hálás bevándorlók" Édes faxom!
Ivcsek
2015. november 15. 13:15
Látom, mindenkinek elkerülte a figyelmét a lényeg: hogy határzárok odafelé működnek, Schengen miatt visszafelé nem... aki bent van szabadon mozog. De ettől még, merénylet áldozatai jó darabig nem leszünk, mert akik ilyesmire készülnek megfontoltabban használják ki a beáramlás útvonalait. a saját logisztikáját semmilyen támadó fél nem vágja önszántából, hacsak nincs kész, a totális támadásra... mindegy én nem látok, nem írok, ti meg nem értetek semmit. ettől még mindenkinek igaza lehet :) ez csak egy FB bejegyzés, nem több, mint egy kommet, oly komoly...
kitiltott
2015. november 15. 13:04
A Ballib magyarázza a magyarázhatatlant. Soros György agymenését próbálják védeni mert erre kapják a fizetésüket... Szánalmasak és mostanra már nem csak hazaárulók hanem a fehér Európai keresztény emberek gyilkosainak cinkosai is.. Még most sem tértek észhez.. Ahelyett hogy szembeköpné magát az összes jogvédő és bocsánatot kérne az Európai fehér gyerekektől akiknek elvették a békés életüknek a reményét is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!