Vizsgálja a NAV Spéder Zoltán cégét

2016. június 10. 09:06

Vizsgálódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Central European Media & Publishing (CEMP) Zrt.-nél, amely az Index, a portfolio.hu és az Inforádió kiadója. A Spéder Zoltán által tulajdonolt cégnél már több mint egy hónapja folyik az adóhatósági vizsgálat – írja a 444.hu.

2016. június 10. 09:06

A 444.hu arról ír: a Spéder Zoltán által tulajdonolt Central European Media & Publishing (CEMP) Zrt.-nél jelent meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, s több mint egy hónapja vizsgálja a céget.

A portál szerint átlagosan három évente szokott a legnagyobb adózó cégeknél vizsgálódni a NAV, ezért nem lehet véletlen az utóbbi hetek tükrében a vizsgálat. A CEMP a kiadója egyébként többek között az Indexnek, a portfolio.hu-nak és az Inforádiónak is.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Enmerkar
2016. június 10. 11:15
'A falkatársak lemészárlása egyenetlenséget szül' Ernst Röhm (helyett: én) :-D
Tintamin
2016. június 10. 10:34
Korrekt sztalinista modszerek. Kurvadurva, hogy Orban kitomi a haverjat 90milliarddal, aztan megharagszik ra, es kezivezerlessel rauszitja az osszes hatosagot. Putyintol tanulhatta, o meg a nagy bolsevik elodoktol. Jol mukodo demokraciaban mar a kistafirozas se ment volna, nemhogy ez a maffia modszerekkel operalo ocsmanysag. Lesz bekemenet Spederert es Simicskaert? Most tapsikoljatok fideszes agyhalottak!
*ufó*
2016. június 10. 09:32
Nagyon helyes, hiszen Spéder magyarellenes cselekedeteket követett el azzal, hogy a rühes kommunista fideszgeciknek dolgozott.
kuwiq
2016. június 10. 09:28
Egész pályás letámadás, mindezt a zindex miatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!