Európa azé lesz, aki teleszüli

2016. szeptember 20. 14:44

És ne legyenek illúzióink, a szakállas nők és a szakállas férfiak összecsapásából csak az utóbbiak kerülhetnek ki győztesen. Interjú.

2016. szeptember 20. 14:44

– Fiatalságkultusz, a birtokolható szépség, ezek az írói világának a legfontosabb témái. Van bármi más, amiért érdemes élni?

– A pénz képességpótló eszköz volt, amióta feltalálták, így az én szereplőimnek, akik megfeleléskényszerrel kelnek és fekszenek, ez az egyetlen menedékük. De nem csak emiatt élhetetlen ez a világ.

Európa önként megfosztotta magát a spriritualizmustól. Elvesztettük Istent és a hit képességét. A nyugati persze pótolja, amivel csak tudja: goa, léböjtkúra, buddhizmus, fantasy és még sorolhatnám a tőlünk teljesen idegen dolgok sorát.

De ezzel még jobban kihangsúlyozza a talajvesztettségét, ami hitem szerint, a tömeges muzulmán bevándorlás vagy inkább betelepítés (ezt mindenki döntse el magában) fényében még égetőbb probléma. És ne legyenek illúzióink, a szakállas nők és a szakállas férfiak összecsapásából csak az utóbbiak kerülhetnek ki győztesen. Afféle ünnepi keresztényként én sem voltam kivétel. Szerencsére a kislányom most készül az elsőáldozásra, így ő visszavezetett a mindennapokban megélt hithez. Ki tudja, talán a gyerekeink mentik meg Európát.(…)

– Mit gondol, tényleg fenyegeti a tömeges bevándorlás a nyugat eszméjét? Bajban van az európai civilizáció?

– Ez ugye csak költői kérdés volt? Nos, ez a mértékadó (milyen nevetséges jelző) sajtóban, kezdetben csak álproblémaként jellemzett jelenség, ma minden európai vitának a középpontjában áll. Tehát két dolgot biztosan tudunk róla: 1. az európai polgárokat foglalkoztatja, 2. nem álprobléma.  Visszatérve az eredeti kérdéshez, igen a népvándorlás fenyegeti Európa vagyis a nyugat megtépázott eszméjét. Hitem szerint Európa, ha így folytatjuk, hamarosan már csak egy földrajzi fogalom lesz. Eszméinket nem hibátlan, de mégis általam szeretett társadalmunkat a nyugati ember mentalitása tartja életben. Nem véletlen, hogy csak a nyugati (keresztény) társadalmakban fejlődött ki a demokrácia. Szóval hiába nyomunk német, svéd, osztrák és még sorolhatnám útlevelet afgán, eritreai, szír stb. emberek kezébe, ettől még nem válnak a német, svéd, osztrák közös tudat részévé.”

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2016. szeptember 21. 08:38
A kérdés az, hogy kinek kellene teleszülni Európát? Teleszülhetnék a nem gazdag nők, és teleszülhetnék a gazdag nők. A nem gazdagok azt mondják, hogy a férjem az n+1-ik munkája után már rám se néz, a gazdag munkáltatóm igaz, hogy belenyúl a nadrágomba, de ez kevés a gyerekneveléshez. A férjem meg azt mondja, hogy ő nem akar leendő rabszolgákat nevelni. Így a gyerekszülést minimalizálom, és megállapodok nulla és kettő között. A gazdag nők szülhetnének több gyereket, mert őket nem fognák vissza az előző korlátok, de ők meg azt mondják, hogy a sok szülésre rámegy a fiatalságom, az alakom, és emiatt a férjem elkezd más nadrágjába nyúlkálni. Így aztán maradnak a migránsok, mert őket nem feszélyezi sem a szegény nők panasza, sem a gazdag nők kifogása. Ez választ ad arra, hogy ki fogja európát teleszülni.
Mich
2016. szeptember 20. 23:29
"Európa azé lesz, aki teleszüli" Így igaz... és ha Európa még importálja és el is tartja a muszlimokat, akkor azoknak valóban mást sem kell csinálni, mint gyereket... ...a befogadók és eltartók pedig mennek a levesbe...
térdfigyelő kamera
2016. szeptember 20. 17:19
"Nem tudok elképzelni egy olyan életképes Európát, melynek 25 milliárd fő a lakossága, dolgozni senki nem akar, hanem segélyre vár." Pedig nagyon is elképzelhető. Csupán a mostani segélyezőket fogják majd dolgoztatni a bevándorlók. Annyi különbséggel, hogy akinek akkor nem jut majd munka, az lesheti a segélyt.
Hunyadi Mátyás
2016. szeptember 20. 16:40
"Európa azé lesz, aki teleszüli" Mármint, ha megengedjük, hogy bárki beleszüljön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!