A TV2-nél osztott ételt az MSZP

2016. november 11. 14:39

A tévécsatorna hétfői hajléktalan-ellenes riportja miatt tiltakozásképp ételosztást tartott pénteken a TV2 székházánál az MSZP. Mintegy 300 melegételt osztottak szét, majd két szocialista politikus a székházba is bement, hogy Andy Vajna támogatását kérje a szegényekkel és hajléktalanokkal foglalkozó szervezetek számára.

2016. november 11. 14:39

A TV2 Rónai utcai székházánál tartott ételosztást pénteken az MSZP a Tények hétfői, hajléktalanokról szóló riportja miatt. Több mint 300 adag meleg ételt osztottak szét tiltakozásképp a rászorulóknak.

Sajtótájékoztatót is tartott, melyen Őrsi Gergely, az MSZP budapesti alelnöke és Szaniszló Sándor, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s tagja ostorozta a Fideszt, a TV2-t és Andy Vajnát: 

 

A két szocialista politikus a sajtótájékoztató végén csekkeket mutattak melyek, melyek szegényekkel és hajléktalanokkal foglalkozó szervezeteknek szólnak. Azt kérték, hogy Andy Vajna legalább egy napi jövedelmét ajánlja fel ezeknek a szervezeteknek. A csekkekkel és egy adag „mutyimentes” fánkkal aztán bementek a TV2 épületébe.

 

Az Index közben arról ír, hogy az ételosztást végeztével, a hajléktalanok távozását követően a TV2 futárral 150-200 adag gulyáslevest küldetett a székház elé. A szocialista politikusok a csatornának javasoltak helyszíneket ahhoz, hol tudnák szétosztani az ételt, de a TV2 nem mozdult az ételekkel sehová, ezért később azokat is az MSZP osztotta szét a hajléktalanoknak. Őrsi Gergely szerint ez azt jelzi, hogy a TV2-sök nem mernek a hajléktalanok szemébe nézni. 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. november 12. 19:07
Nagyon nemes cselekedet! Mindn nap osszanak ételt, amíg csak egy komcsi is van közöttük, soha, semmikor sem telik le a vezeklésük, a sok felakasztott ember, a sok internált , kuláklistára tett ember ellen elkövetett bűneik miatt! A szemkilövetésről nem is szólva, az is őket fémjelzi! Még dicsekszenek is azzal, hogy szavazót akarnak fogni! Eges elemzők szerint 2018-ban már meg sem jelennek a szavazólapon!
neven
2016. november 12. 15:43
Szánalmas, hogy ez a vesztes maszopos csürhe nem tud belenyugodni hogy a magyarok többsége utálja őket és a háta közepére sem kívánja őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
tango47
2016. november 11. 20:41
Minimum 10 százalékkal nőtt erre a hírre a népszerűségük, úgyhogy még három-négy ilyen és 18-ban kiesnek a parlamentből.
Harangláb
2016. november 11. 19:40
Először a Bokros Lalival kisemmizte a fél országot, most meg néhány száz embernek alamizsnát oszt?!? ...Tipikus komcsi megoldás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!