Legtöbbször barátnőjével ment külföldi hivatalos utakra Matolcsy

2017. január 27. 09:39

Hivatalos külföldi útjainak negyedére Vajda Zita kísérte el a jegybankelnököt, akiről azóta kiderült, hogy a barátnője.

2017. január 27. 09:39

Vajda Zita, Matolcsy György barátnője kísérte el legtöbbször közpénzből fizetett, hivatalos külföldi útjaira a jegybankelnököt - tudta meg az RTL Híradó. Matolcsy összesen 36-szor utazott külföldre hivatalosan, ebből nyolcszor egyedül, kilencszer pedig Vajda Zitával, akiről azóta kiderült, hogy a barátnője. Azt azonban nem tudni, hogy az utazások alatt milyen kapcsolat volt közöttük, mivel Vajda csak arról nyilatkozott, hogy együtt vannak, de azt nem árulta el, hogy mióta.

Matolcsy az RTL Klubnak nem nyilatkozott az ügyben, de a Magyar Nemzeti Bank jelezte: azért utazott ennyit Vajda Zitával a jegybank elnök, mert Vajda nemzetközi pénzügyi titkári pozíciót töltött be a jegybanknál. Mint közölték: a bilaterális találkozók, előadások helyszíni előkészítését és szervezési feladatait látta el.

Összesen 597 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2017. január 29. 17:58
OLÁH SÁNDOR (FKgP): Nem értek egyet. (Taps.) Sajnos az időkorlátozás számomra már nem teszi lehetõvé, hogy idézzek, csak egy rövid történetet mondok el Önöknek. Az előprivatizációt megelőző spontán vagy vad privatizáció korszakában egy vendéglátó vállalat az Állami Biztosítóval és hat magánszeméllyel összeállt egy nagy, 90 üzletes vállalkozást létrehozni zártkörű részvénytársasági keretben. A 80 milliós vendéglátós, a 40 állami biztosítós vagyon mellett a privátok 30 ezer forintot vittek be, s ezért a 30 ezerért kaptak ennél a 90 üzletes cégnél - amelyben a Múzeum kávéház s egyéb híres, jó vendéglátó egységek is benne vannak - háromévi igazgatótanácsi tagságot, további öt év ígéretével. Ezek között a személyek között az egyik egy dr. Matolcsy György nevű, személyazonossági száma: (a személyes adatok miatt kitöröltük a számot). (Taps a Független Kisgazdapárt részérõl.) Én nem tudom ez ki, nincs apparátusom, hogy azonosítsam, vajon nem azonos-e véletlenül ugyanazzal az emberrel, aki a kormánynál a privtizáció irányelveivel, módszertanával foglalkozik. Amennyiben nem, minden Matolcsy Györgytõl bocsánatot kérek, kivéve attól, aki igazgatótanácsi tagságot szerzett 30 ezerért ebben a jól menő buliban. Egy kormányt nem a konstruktív bizalmatlansági indítvány intézménye, hanem az elvszerű politika, a tisztességesen végzett munka tud megvédeni, megmenteni a jövő számára. Ha valaki a törvénykezés során vagy a törvények alkalmazása során alkalmatlanná válik arra, hogy a minimális erkölcsi mércének megfelelõen végezze a dolgát, én sajnos szomorúan ülök le, és ezért nem tudom elfogadni a választ. (Taps!)
csergolec
2017. január 28. 09:42
" azért utazott ennyit Vajda Zitával a jegybank elnök, mert Vajda nemzetközi pénzügyi titkári pozíciót töltött be a jegybanknál. " Nem kell magyarázkodni,addig kell élni,amíg fiatalok!!!Ők meg ugye,fiatalok,és még szépek is!!
csuka
2017. január 28. 09:32
'Mélyszegény' fideSZDSZ-esek felzárkóztatása unijós pénzből: http://alfahir.hu/2017/01/27/n1tv_felderito_tamasi_unios_tamogatas CSAK A fideSZDSZ HAZAÁRULÓ,OFFSHORE,ÜGYNÖK MAFFIA!
csuka
2017. január 28. 09:32
'Mélyszegény' fideSZDSZ-esek felzárkóztatása unijós pénzből: http://alfahir.hu/2017/01/27/n1tv_felderito_tamasi_unios_tamogatas CSAK A fideSZDSZ HAZAÁRULÓ,OFFSHORE,ÜGYNÖK MAFFIA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!