MSZP: Ennyi erővel a pápára is mutogathatna Tarlós

2017. július 27. 13:21

Vagy Tarlós Istvánnak, vagy Dabóczy Kálmánnak le kellene mondania a BKK elektronikus jegyrendszerét érintő botrány miatt – véli Horváth Csaba, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s frakcióvezetője.

2017. július 27. 13:21

Sajtótájékoztatót tartott Horváth Csaba, a budapest MSZP frakcióvezetője, melyben Tarlós István csütörtöki kijelentéseire reagált. 

Az MSZP-s politikus szerint nem maradhat a posztján Dabóczy Kálmán, a BKK vezérigazgatója azok után, hogy közbeszerzés nélkül egy használhatatlan terméket vásárolt, és emiatt több száz felhasználó személyes adatai szivárogtak ki. „Akkora a botrány, hogy valakinek mindenképpen mennie kell – vagy Dabóczy Kálmánnak, vagy Tarlósnak. Ezen nincs mit mentegetni” – szögezte le.

Horváth szerint a BKK havi 25, évi 300 millióért vásárolt egy olyan rendszert, amiről egy 18 éves fiatal is megmutatta, hogy egy „használhatatlan rakás szemét”.  A politikus szerint nem a T-Systemsre és a 18 éves fiúra kell ráküldeni a rendőrséget, hanem azt kéne elővenni, aki ezt az egészet „rászabadította a budapestiekre.” „Ennyi erővel akár mutogathatna a pápára is Tarlós” – jegyezte meg. 

A frakcióvezető szerint a főpolgármesternek „ma nem mentegetnie, hanem felmentenie” kellett volna a BKK vezérigazgatóját. Horváth úgy látta, Tarlós István olyan lelkesen védte Dabóczy Kálmánt, mintha „közös lenne a szennyes”.

A hármas metró felújítására kitérve elmondta, a budapestieknek jár egy normális metró, miután a főváros lakói minden nap 20 milliárd forintnyi adót fizetnek be. Szerinte Tarlós István ezt nem adja meg, mivel csak „menteget, magyarázkodik, reménykedik és eltereli a figyelmet”.

Tarlós fakockáról szóló okfejtéséről a politikus úgy vélekedett, a főpolgármester szerint a budapest tömegközlekedés két fő ellensége „egy 18 éves fiatalember és egy fakocka.” „Én azt is javaslom, hogy vizsgálják meg alaposabban azt a fakockát, mert lehet, hogy Soros György DNS-ét találják meg rajta” – tette hozzá Horváth Csaba.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. július 28. 11:54
Ballibsik kommunista új zsidók összefogtak a betolakodó csürhével az európai nemzetek ellen.
áfonya
2017. július 28. 11:48
Pápa amerikai ügynök európai kereszténység ellensége...Képmutatás hogy magára szórja a szentelt vizet, amúgy meg ássa a gödröt az eus nemzeteknek.
catalina9
2017. július 28. 07:25
Tarlós egyszerűen leiskolázta libsiket...
Peter8811
2017. július 28. 07:15
Csabi bácsi te inkább foglalkozzál a három ezrelékkel ami szerinted 10-szer nagyobb minta három tized százalék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!