Így főz levest Németh Szilárd

2017. szeptember 02. 11:17

Erdélyi csorbát főz ebédre a kötcsei találkozón Németh Szilárd. Felejthetetlen képek következnek.

2017. szeptember 02. 11:17

Ahogyan évek óta, úgy idén is számos kormánypárti politikus részvételével rendezik meg a kötcsei találkozót. Most szeptember 2-án szombaton gyűlik össze a fideszes értelmiség, várhatóan Orbán Viktor részvételével – de amit biztosan tudunk, hogy Kötcsén ott van Németh Szilárd is, és főz.

Az alábbi képek is mutatják, hogy Németh Szilárd Fidesz-alelnök hathatós közreműködésével készül az ebéd – a politikus erdélyi csorbát készít, melyet már többek között Wittner Mária is kipróbálhatott.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanádium
2017. szeptember 04. 08:38
A Véres Marcsát jól felturbózták, de nem látom a képen az akkumulátort amiről működik.
SonGoku nagyfaterja
2017. szeptember 03. 13:45
Legközelebb kérjen egy melltartón a kövér állat!
Mindjárt
2017. szeptember 03. 07:36
A tragédia pedig az, hogy bármilyen undorító ez a vadbarom Németh Szilard, a fidesz birkáknak ez kell, na meg a felcsúti cigány és az egész mocskos, tolvaj, kommunista felcsúti banda.. Szegény Magyarország!
krutyifix
2017. szeptember 03. 02:51
nem az a baj, hogy a kormányunk jó része pörköltszaftban tapicskol, jó dolog haverokkal főzni hanem hogy máshoz nem ért....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!