A Parlament lépcsőjén éjszakázik Gyurcsány

2018. október 25. 21:08

Gyurcsány Ferenc mosolyogva szolidarít a hajléktalanokkal.

2018. október 25. 21:08

„Ma képviselőtársaimmal a Parlament főlépcsőjén töltjük az éjszakát, hogy felhívjuk a kormány és Budapest figyelmét, hogy első sorban nem büntetni, hanem segíteni kell a hajléktalanoknak másrészt pedig, hogy kifejezzük szolidaritásunkat azokkal a védtelen emberekkel, akiket a kormány bűnözőnek tart s akként is kezel. Itt leszünk” – jelentette be a Facebookon Gyurcsány Ferenc.

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2018. október 27. 11:49
Köszönjük Fletó a mai másfél százalékos kormánypártok népszerűségét növelő akciódat! Te nélküled soha nem lenne kétharmaduk.
tango47
2018. október 26. 19:02
Mi lenne, ha a Dunában úszkálnának inkább egész éjszaka?
Mirtilla
2018. október 26. 18:45
Fenti képről hiányolok valakit. Bár nem DK-s az illető, de nagyon illene ehhez az illusztris társasághoz.Az éhezők és hajléktalanok másik közismert apostola, éhezők-menetének főszervezője,aki a társadalmi kitaszitottság, a mélyrétegeket saját bőrén is megtapasztaló önzetlen szószóló:SIMON GÁBOR.Olyan jól mutatna ezen a képen az elvtársaival/elvtársnővel. Nagy PR-értéke lenne egy ilyen fotónak, sok-sok uj rajongóval gyarapodna a baloldali fan-club. Bár lehet, hogy igy is, mert annyira hitelesek és önazonosak a képen láthatók is.
áfonya
2018. október 26. 17:03
Gyurcsány ennél közelebb sose kerül a miniszteri székhez.... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!