Vörösmarty tér: hatástalanították a szovjet bombát

2019. március 25. 16:25

Egy II. világháborús robbanótestet találtak a felújítási munkálatok közben.

2019. március 25. 16:25

Gajdos Milán elmondta, a belvárosi építkezésen előkerült 100 kilós szovjet gyártmányú második világháborús bombából sikeresen kiszerelték a gyújtószerkezetet. A hatástalanított robbanóeszközt a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják későbbi megsemmisítésre – közölte a kommunikációs tiszt. A BKK Facebook-oldalán közölte, hogy a közlekedési korlátozásokat feloldják, újra megáll az M1 a téren.

Korábban történt: a Vörösmarty tér Deák Ferenc utca felőli részén került elő a robbanótest földmunkák során. A honvédség tűzszerészei vizsgálták a robbanótestet. A munkálatok miatt a környéket mintegy 100 méteres sugarú körben lezárták és kiürítették.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2019. március 25. 18:38
Ezek EVAKUÁCIÓS GYAKORLATOK egy esetleges esetre. Ezek mind gyakorlatok. Már előre félek, hogy mikor kerül sor arra a helyre, ahol lakom(k).
HåkanHåkansson
2019. március 25. 17:26
Komolyan mondom, Demszkinek volt igaza, hogy gyakorlatilag semmit sem csinált a húsz éve alatt, így nem idegesítette a népet mindenféle felújításokkal, gödrök ásásával, bombák eltakarításával, hallgatott a drága pénzért alkalmazott tanácsadóira. Talán ezért volt annyiszor megválasztva, vagy más okból?
Akitlosz
2019. március 25. 16:40
Ha az újságírók nem írják meg, hogy milyen robbanótest, akkor amerikai.
3M..
2019. március 25. 16:27
Megdöbbentő! Ilyet ritkán hallani. Püspökladányban nem történt semmi? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!