Jézus barátai – új kötet a szentek életéről szóló gyermekkönyv-sorozatban!

2020. szeptember 26. 19:37

A könyv olyan bibliai szereplőket mutat be, akik személyesen találkozhattak Jézussal.

2020. szeptember 26. 19:37
null

Új kötettel bővül a szentek életéről szóló, gyermekes családoknak szánt népszerű könyvsorozat – írja a szentjeink.blog.hu. A könyvsorozat harmadik kötete olyan bibliai szereplőket mutat be, akik Jézus Krisztussal személyesen találkozhattak. A történeteket – az Evangéliumok elbeszélései alapján – Bethlenfalvy Gábor írta, Kállai Nagy Krisztina illusztrációival.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Zoltán
2020. szeptember 27. 09:18
Mesebeli Lyézus a legnagyobb anarchoszindikalista kommonista, aki az éj leple alatt, tucatnyi cinkos összeesküvő társával konspirált az állam bedöntése, a társadalom felforgatása érdekében, két lábbal taposva a konzervativizmus szent gyökereit! #bdsrstnt
Sulammit
2020. szeptember 27. 09:16
Köszönöm mandi! Nem is tudtam erről a könyvsorozatról. Azt még hozzá teszem, hogy Székely János püspök úr írta hozzá az előszót. "Akiken átragyog a Nap" MITŐL ÉRDEKES A KÖNYV? Hogyan ismerkedtek meg Jézussal, s hogyan változott meg a sorsuk azoknak, akik földi életében találkozhattak a Messiással? A könyv tizenkét fejezetében tizenkét jól ismert bibliai személyiség gondolataiba, kételyeibe, lelkesedésébe, hibáiba és erényeibe élhetik bele magukat az olvasók - a gyermekek, vagy a nekik felolvasó szülők, hitoktatók. És ahogy e különböző nézőpontokból követjük az evangéliumi eseményeket, mint egy izgalmas kirakós játékban, kibontakozik előttünk a világ megváltásának nagy drámája. A gyermeki képzeletet megmozgató történeteket a szívmelengető és mély üzenetet hordozó illusztrációk teszik még élményszerűbbé.
rongilas
2020. szeptember 27. 09:04
Ezeket a buzikat, LMBTQ-és egyebeket egy elzárt, lakatlan szigetre kellene rakni. Szaporodjanak ott (ha tudnak). Melléjük még pár kecskét, disznót, lovat, stb. is lehetne, éljék ki velük ösztöneiket. 10 év múlva megnézni, mi lesz velük. Aki életben marad, visszatérhet a normális világba.
h040183
2020. szeptember 27. 00:07
Örömteli hír! Épp ideje, mindem meleg-kampány gyerekkönyv után három keresztény tartalmú gyerekkönyvet adjanak ki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!