Kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon Fejér megyében

2020. szeptember 05. 20:07

Felszállás közben történt a baleset.

2020. szeptember 05. 20:07

Kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon szombat délután Vál és Kajászó között – erősítette meg az MTI értesülését a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, aki azonban a sérültek állapotáról nem adott tájékoztatást.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a hőlégballon felszállás közben gyulladt ki. Három ember ki tudott ugrani az emelkedő ballon kosarából, egy azonban nem. Őt a lezuhant hőlégballon közelében találták meg – mondta a szóvivő.

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2020. szeptember 05. 21:23
A hőlégballonozás a gazdagok "sportja". Mifelénk soha nem szállnak efféle "madarak". A környezetben élők élőben még soha nem láttak soha egy hőlégballont sem. Viszont a Führerről és a Hindenburg szomorú amerikai katasztrófájáról, már sokaknak meséltem. https://www.youtube.com/watch?v=Jo4RnRUsd4E Kikerekedett szemekkel hallgatták a négy és a hét évesek. Szebb Jövőt!
Mahavira
2020. szeptember 05. 21:11
Mikor szerencsém volt kipróbálni a hőlégballonozást, két dolog miatt rettegtem. Egyik a tűz, én a kötélzetet féltettem hogy kigyullad, másik a kosár ami recsegett-ropogott a 12 ember alatt. Szörnyű lehet vele tehetetlenül zuhanni.
szürkeSzarvas
2020. szeptember 05. 20:45
Veszélyes üzem a hőlégballon. De a kigyulladásárol még nem hallottunk. Nem papirbol van.
3M..
2020. szeptember 05. 20:26
Ezen most egy kicsit ledöbbentem. A koronavírus naponta 0-24-ben tizedeli a magyarságot és erre most itt ez. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!