A vörösiszap-katasztrófára emlékezett Orbán Viktor

2020. október 04. 12:48

„Az a javulás, ami a nagy baj időszakához képest ott bekövetkezett, a magyar nemzet összefogásának erejét és a nemzetünk nagyságát mutatja” – mondta a kormányfő.

2020. október 04. 12:48
null

Akinek módja van, menjen el személyesen ehhez a három településhez, vagy nézze meg az interneten a képeket, ahol egymás mellett láthatja a katasztrófa pillanatában rögzített képeket és a mostani képeket. Ha azt akarja tudni, hogy miért nagyszerű ország Magyarország, akkor a két kép összevetéséből látni fogja” – mondta a miniszterelnök a közösségi oldalán posztolt videóban.

A kormányfő arról is beszélt, hogy nem hagyták magukra az ott élőket, segítettek nekik, újjáépítették az egész környéket. „Az a javulás, ami a nagy baj időszakához képest ott bekövetkezett, a magyar nemzet összefogásának erejét és a nemzetünk nagyságát mutatja” – tette hozzá.

A miniszterelnök szerint komoly próbatétel volt ez mindannyiunk számára, és reméli, hogy az ott élőknek a lelke is meggyógyult azóta.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2020. október 05. 12:57
Köszönöm a linket - érdekes vélemények vannak! "kek-szakall 2011.01.19. 09:59 ez vicc? rossz vicc? újonnan építenek fel egy 100 évvel ezelőtti kultúrát? alaprajz (pl hol a terasz? stb) alapterület, forma... vagy enynire padlón a falu? csak öregek és semmi élet? ez egy rossz álom, rossz állam... ezt újra kellett volna gondolni... korrekt rendezett butaság. ki ezért a felelős? ...restart... a rendszert ujra kell indítani..." A ciánról mi híred van?
pemete jakab
2020. október 04. 20:39
"A vörösiszap-katasztrófára emlékezett Orbán Viktor" A kormányzása emlékeztet rá. Nagyon vörös, nemzeti színű masnival átkötve.
Akitlosz
2020. október 04. 17:30
Akkor is megbukott a magyar légvédelem. Simán büntetlenül berepülhetett Ausztria felől légtérsértő gép katasztrófát filmezni és távozhatott is ugyanarra.
BőröndÖdön
2020. október 04. 15:59
Ott is ellopta az állam a civil gyűjtésből befolyt milliárdokat...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!