Karácsonyi akció a Mandinernél!

2020. december 16. 11:25

Kovács Ákos Kossuth-díjas zenész is a polgári karaktert ajánlja.

2020. december 16. 11:25
null

A Mandiner hetilap hiteles és tartalmas, segít eligazodni a világban – mondja Kovács Ákos Kossuth-díjas zenész, költő új reklámszpotunkban, amely felvillantja az elmúlt több mint egy év címlapjait is. Hogy ki kerül a borítóra, korántsem mindegy. A polgári karakter jegyében a Mandiner mindig olyan közéleti személyiségeket, művészeket és politikusokat választ erre a nemes „feladatra”, akik aktuális, mérvadó és persze érdekes üzenetet fogalmaznak meg a magyar valóságról.

A Mandiner amúgy nemcsak kiváló olvasnivaló, remek ajándék is. Akik december 24 déig előfizetnek a nyomtatott hetilapra, 20 százalékos kedvezményben részesülnek az előfizetés árából, sőt, mellé garantált ajándékot is kapnak. Az egy hónapos előfizetés mellé egy ajándékkártya, a három hónapos mellé ezen felül egy mandineres vászontáska, a féléves mellé pedig 5000 forint értékű utalvány is jár a Scruton kávézóba. Aki azonban egész évre megrendeli a Mandinert, még egy Magyar hősök című kötetet is kap.

Ráadásul a leggyorsabb 60 előfizetőnek jár a Genderőrület című könyv is.

A Mandinert mindig jó fellapozni, előfizetni azonban alighanem most érdemes igazán!

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h040183
2020. december 16. 12:38
Na már elő is fizettem.... de nem a gender könyv miatt!!! :)
Pierre
2020. december 16. 11:34
kesmara senki nem fizet elo, csak az arra kenyszeritett intezmenyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!