Kunhalmi: Akik a nyitásról beszéltek, azok nem a nyitást szorgalmazták

2021. március 10. 16:03

Rónai Egon is csak a homlokát ráncolta az MSZP-s politikus mondatain.

2021. március 10. 16:03
null

Arról már korábban írtunk, mi lett volna ha a kormány hallgat az ellenzékre a vakcinabeszerzés kapcsán. Most viszont a „nyitni vagy nem nyitni” kérdéssel kapcsolatban Kunhalmi Ágnes képviselő asszonynak sikerült még az ATV riporterét is korrekcióra kényszeríteni. A baloldal február óta folyamatosan fokozatos nyitásról beszél, de az MSZP-s politikus szerint ezt nem úgy értették.

„Aki akkor arról beszélt, hogy nyitni kellene, azok valójában nem a nyitást szorgalmazták, hanem felhívták a kormány figyelmét, hogy vagy nyissatok ki, ami lehetetlen, mert még itt a vírus, adjátok oda a pénzt, amit kérnek” – fogalmazta meg gondolatait Kunhalmi Ágnes a pár héttel ezelőtt történt eseményekkel kapcsolatban.

A műsorvezető, Rónai Egon csak ennyit reagált: „Hát, én nem teljesen így emlékszem.”

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. március 12. 08:55
tehát: AKIK HÜLYESÉGEKET BESZÉLNEK ? NEM HÜLYÉK! BRAVÓ MASZOP!
konfucius
2021. március 11. 20:34
Nyuszi, te még az ajtók nyitását sem érted, most miért gondolod, hogy ehhez értenél?
pumuklik
2021. március 11. 16:42
Jobban járna pornószinésznőnek!
Wezuv
2021. március 11. 13:33
Az ATV mikor jön rá, hogy ezek vállalhatatlanok? Miért nem kérdezett vissza, hogy karácsonydísz miért inkasszózta a kiutalt segélyeket, milyen jogon tartotta vissza adóelőleg címén? Csak nem kellett furiferi főnökének a kampányra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!