Életveszélyesen bántalmaztak egy 16 éves fiút Fejér megyében – az elkövetőket elfogták

2021. április 04. 14:36

Egy apa és három fia lehetett a bántalmazó.

2021. április 04. 14:36

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettesek ellen – számol be vasárnap délelőtt a police.hu.

A rendőrség közleményéből kiderül, hogy 2021. április 3-án éjszaka a sértett kezelőorvosa tette bejelentést arról, hogy Sárkeresztúron bántalmaztak egy fiatalkorú fiút.

A fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, helyszíni szemlét tartottak, és ezzel párhuzamosan megkezdték az ismeretlen elkövetők azonosítását, felkutatását. Rövidesen – vasárnap délelőtt – megtörtént a feltételezett elkövetők elfogása: egy 36 éves férfit és annak 15, 17 és 18 éves fiait vették őrizetbe. Kihallgatásuk folyamatban van.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2021. április 04. 20:02
Az ilyen nagyon bátor tetteiket minden esetben kiterjedt családi vállalkozásban és bátran űzik...
Telamonlanya
2021. április 04. 19:50
Szégyent hozol a családunkra Apa! Kell ez nekünk??
Bell & Sebastian
2021. április 04. 19:16
Napi halmozottan hátrányos helyzetű hülyeállam A cigány univerzum egy külön, párhuzamos világ, jogos lenne feltenni a kérdést: miért hagytuk, hogy így legyen? Nem vállalkozom a válaszadásra, mert nem illeszkedne sem a liberalizmus Mária Terézia -módra, sem a neoliberalizmus átvedlett judeo-kommunista módra, sem az illiberalizmus Pintér Sándor -módra eszmerendszerébe. A saját tapasztalatom az, minden sérülés nyolc napon belül gyógyul, mert ez a határ a hivatalból vádemelés a magánvád közt. Hiába van feltételesen szabadlábon ha bűnismétlő, a gyerekek száma a döntő, mert ha lecsukják, lelencbe megy az összes kiskorú, akikkel már így is tele a padlás. Mindevvel tisztában vannak a füstösök is, ezért nincs javulás.
Telamonlanya
2021. április 04. 19:11
Sziasztok! Ahogy láthatjátok én Telamon lánya vagyok és azért írok hogy elnézéseteket kérjem édesapám tevékenysége miatt. Sajnos úgy alakult hogy egyedül él és a húgommal hiába látogatjuk gyakran így is kialault nála mániákus depresszió. Most az ünnepek alatt bejelentkezve maradt a számítógépén és úgy vettem észre hogy miket irogatott másoknak. Kérlek titeket hogy bocsássátok meg neki a zsidózó-ávós-hazug meg a többi sértő kommentjét de egy idős és beteg ember irománya. Rendszeresen visszük orvoshoz de a pszichés állapota egyre rosszabb ennek ellenére igyekszünk mindent megtenni az egészsége érdekében. Köszönjük a megértéseteket és mégegyszer elnézést kérünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!