Mutatjuk a filmet, ami Bayer szerint Karácsonyról szól

2021. május 24. 12:25

„Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek-e ezen a filmen. Tragikomédia, mondhatnám így is...” – írta a közösségi oldalán a publicista.

2021. május 24. 12:25
null

Bayer Zsolt közösségi oldalán megosztott bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. május 26. 11:26
1 dologban élen áll. Diszlexiás ,jogsinélküli, biciklis ME jelölt. Ebből csak 1 van ,de az nem ér semmit.
atoth2
2021. május 26. 09:19
nem csodálkozom , ahol egy demszy 20 évig polgárjenő lehetett . nem az elvégzett munka a szakértelem , a hozzáértés kell , hanem , hogy miként néz ki egy lúzer erre nincsenek szavak ! de maga alatt vágja a fát az összes rá szavazó .
Megtalálta
2021. május 25. 08:05
Karigeri egy óriáscsecsemő.
Bitrex®
2021. május 25. 07:31
Karácsony pszichésen igen labilis ember, akit könnyű kihozni a sodrából. Úgyis mondhatnánk, hogy egyszerű lenne kicsinálni, ha folyamatosan támadás alatt lenne. Előbb utóbb bedobná a törülközőt. Nyilván tisztában van szerény képességeivel, és azzal is, hogy őt Gyurcsányék csak felhasználják Orbán leváltására, hogy utána eldobják őt, mint egy taknyos papírzsebkendőt. És azt is tudja, hogy egy Fidesz győzelem esetén főpolgármesterként sem sokáig maradhatna. Szar helyzetben van, mert kénytelen azt csinálni, amire utasítják. Minden megnyilatkozásán látszik, hogy zavarban van, kényszeredetten vigyorog, teljességgel hiányzik belőle a férfias magabiztosság. Egy szerencsétlen flótás, egy nyomorult kesztyűbáb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!