Védettségi kell majd a budapesti karácsonyi vásárba

2021. november 12. 14:33

Kerítéssel veszik majd körül a Vörösmarty téri vásárt.

2021. november 12. 14:33
null

Idén csak védettségi igazolvány bemutatásával lehet majd belépni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárba – írja a Travelo. Az intézkedésre azért van szükség, hogy biztosíthassák a látogatók biztonságát.

A vásár köré egy kerítést fognak emelni a térre, amin négy kapu lesz. A Budapest Brand arra számít, hogy ezeken keresztül zökkenőmentes lesz majd a belépés a karácsonyi vásárba.

Ebben az évben az eladóknak 1500 forintért egytálételt is kötelező lesz kínálnia, a budapesti kerületi lapokban pedig forraltbor-kupon is lesz a vásárral kapcsolatos reklámok mellett.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. november 12. 23:14
Az utóbbi pár karácsonyi vásárokon aminek a közelébe sem mentem, ő jött felém szagával és ricsajával.. irtózatos tömegek voltak, elég sok félrészeg gajdoló külföldivel..alig lehetett mozogni, inkább sültkolbász szag volt, gépzene muzsikálta a tannenbaumot meg a stille nachtot, annyi giccset lehetett látni mint egy amerikai jótékonysági vásáron..körülbelül olyan árakon is..
Pelso j.
2021. november 12. 21:54
Komplex védekezési intézkedések kellettek volna már szept. végétől, nem pedig ilyen látszat rögtönzések.
Csubszi
2021. november 12. 19:22
Nem fog fájni!
Csubszi
2021. november 12. 19:22
Nagyon helyes! Nem az oltatlanoknak kedvezünk, hanem az oltottaknak! ELcsodálkoztál? Bizony ám! Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!