Egy igazán egyedi, különleges ajándék karácsonyra a Mandinertől

2021. december 21. 21:00

Ajándékozzon Mandiner előfizetést karácsonyra, válassza ki, melyik Ön, családja, barátai, ismerősei számára a legideálisabb előfizetés!

2021. december 21. 21:00
null

Legyen naprakész és ismerje meg a világot foglalkoztató legfontosabb híreket: riportjainkon, interjúinkon vagy véleménycikkeinken keresztül. Akár otthona kényelméből vagy a világ bármely pontján olvashat minket digitális előfizetéssel. 

Akár 30 százalékos kedvezménnyel is előfizethet most Mandinerre, nyomtatott és/vagy digitális kiadásra a mandiner.hu/elofizetes oldalon. Érvényesítse a diák vagy nyugdíjas kedvezményt is! 
Legyen Ön is tagja a folyamatosan bővülő Mandiner közösségnek, tartson velünk mindennap! Olvasni öröm, együtt lenni jó. Az olvasás nemcsak élmény, hanem érték.   

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belatoth
2021. december 23. 09:55
Megkérdeztem egy csomó barátomat, ismerősömet. Van köztük konzervatív is szép számmal. Mondták, hogy értelmesebben is elkölthetném a pénzem...
Isten jobb keze
2021. december 23. 09:32
Ha a mandi fizetne nekem, akkor meggondolnák! Am ingyenesen kellene! Xdxd
emesealma
2021. december 23. 08:06
Nincs véletlenül olyan VIP előfizetés, amely azt tartalmazza, hogy minden csütörtökön Szilvay vagy a Győrffy Ákos hozza el nekünk személyesen a lapot és be is jönnek egy teára? (jójó :) De esetleg gondolkodhatnátok ilyen opción..... :)))
Pelso j.
2021. december 23. 06:28
Most itt a nagy lehetőség, hogy minden fidesz szimpatizáns Mandiner előfizetést ajándékozzon, egymásnak. De csak azt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!