Vona Gábor szerint az ellenzéki pártok már bánják, hogy Márki-Zay lett a miniszterelnök-jelölt

2022. január 11. 14:15

A Második Reformkor Alapítvány alapítója szerint ha „vissza lehetne tekerni az időt, akkor az ellenzéki pártok megakadályoznák, hogy Márki-Zay Péter nyerje az előválasztást”.

2022. január 11. 14:15
null

Vona Gábor az Inforádió Aréna című műsorában vendégeskedett hétfőn, ahol többek között az ellenzéki összefogásról kérdezték. Arra a kérdésre, hogy ha az ellenzék előre látta volna, hogy Márki-Zay Péter lesz a közös miniszterelnök-jelölt, akkor végigcsinálják-e az előválasztási folyamatot, Vona azt felelte: 

Én arra jutottam, hogy mintha már bánná az ellenzék ezt a jelenlegi helyzetet”

– fogalmazott a Második Reformkor Alapítvány alapítója az ellenzéki pártokra utalva. „Én azt gondolom, hogy ha ennek a tudatában vissza lehetne tekerni az időt, akkor az ellenzéki pártok megakadályoznák azt, hogy Márki-Zay Péter nyerje az előválasztást” – tette hozzá.

„Még Márki-Zay sem gondolta, hogy győzni fog”

Azzal kapcsolatban, hogy az ellenzéki előválasztáson Márki-Zay győzött, Vona úgy fogalmazott: „Nem hiszem azt, hogy van olyan ma Magyarországon, akit ez ne lepett volna meg, beleértve magát az érintettet is”.

– fogalmazott Vona Gábor. Álláspontja szerint az ellenzéki pártok sem voltak erre felkészülve, szerinte őket nagyon megdöbbentette nagyon az eredmény.

Vona Gábor fent idézett mondatait az alábbi videóban hallgathatja vissza:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikijo
2022. január 12. 10:27
A baloldalnak mindent meg lehetne bocsájtani, kivéve a liberális témákat, hogy egyáltalán foglalkoznak velük, hiszen ők baloldaliak. Mindenképpen a PC ideológia és a SGY miatt van. Ami amerikában és NYE-ban átmegy az keletebbre megakad. Nem esett le nekik a migránstéma fontossága sem, hiszen pl. a holokauszt, Ukrajna és Kazahsztán is ebből eredtek, megteremtve az objektív feltételeket arra, hogy bizonyos történelmi pillanatokban kontrolállatlan folyamatok induljanak be. Ami viszont valamikor szükségszerűség volt az ma önsorsrontás.
fonak
2022. január 11. 21:41
Karácsonyt visszaléptették Márki-Zay javára, valószínűleg ugyanazok, akik már bánják. Akkor zseniális ötletnek tűnt, ugyanúgy, mint az öszödi beszéd kiszivárogtatása.
pollip
2022. január 11. 19:12
Hagyjanak már Vonával. Közelít Lendvai Ildikó és Kuncze Gábor szintjéhez.
Anonymtalan
2022. január 11. 17:47
Az "Antilop"-ot nálam elkapta a gepárd és fel is zabálta (X), de már vagy a megjelenése után pár órával, szóval a több hónapos szelleme meg ne irkáljon, mert úgy sem látom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!