Fidesz: cáfolhatatlan bizonyítékok kerültek elő a Soros-hálózat és a baloldal manipulációiról

2022. február 09. 13:48

A Soros-hálózathoz tartozók „önként és dalolva” meséltek módszereikről – mutatott rá Deutsch Tamás.

2022. február 09. 13:48
null

A Fidesz szerint cáfolhatatlan bizonyítékok kerültek napvilágra a „Soros-hálózat” és a baloldal „dicstelen” manipulációiról, a kettős mérce ipari méretekben történő alkalmazásáról.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: „mi, magyarok már hosszú évek óta küzdünk a velünk szemben alkalmazott gyalázatos kettős mérce” ellen. Hozzátette: ennek létezését a Soros-hálózat és a baloldal emberei persze mindig próbálták letagadni, „de a hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát”.

Az elmúlt napokban cáfolhatatlan bizonyítékok kerültek nyilvánosságra arról, hogyan működtetik intézményesen a kettős mércét Magyarországgal szemben – közölte a fideszes politikus, megjegyezve: a Soros-hálózathoz tartozók „önként és dalolva” mesélték el, hogy milyen manipulatív módszerekkel terjesztenek szemenszedett hazugságokat és durva rágalmakat Magyarországról.

A fősodratú média Magyarországhoz és Lengyelországhoz való hozzáállása

Deutsch Tamás kifejtette: Karolina Punset volt spanyol liberális EP-képviselő, Andrei Noskó, a Nyílt Társadalom Alapítvány igazgatója, Kálmán Mátyás, a 24.hu és az Index korábbi újságírója, valamint Dalibor Rohac, egy amerikai kutatóintézet munkatársa a többi között arról beszél, hogy – mondjanak bármit a nyilvánosság előtt – a szólásszabadság igazi ellenségei nem Magyarország és Lengyelország, hanem a politikai korrektség brüsszeli szószólói.

A két országot valós érvek felsorakoztatása nélkül ostorozza a fősodratú média – közölte a fideszes politikus. Az EP-képviselő elmondta szerint az említettek beismerik, hogy a legtöbb NGO, köztük például „a Soros-féle Amnesty International”, kézben tartja a külföldi újságírók irányítását, és nemcsak politikai, hanem gazdasági kérdésekben is kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben Brüsszel.

Egyikük még azt is büszkén bevallja, hogy több alkalommal maga is felbérelt egy-egy újságírót, hogy népszerűsítsék a „Soros-szervezetek hazug anyagait” – fűzte hozzá. „Szóval van még kérdés?” – fogalmazott Deutsch Tamás, aki szerint mindez nem maradhat következmények nélkül.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. február 09. 19:59
A megfelelő időben nyílvánosság elé kell tárni a bizonyízékokat
zsuuuzsaaa
2022. február 09. 16:59
Kedves Tamás, érdekelne, erre mit kíván lépni a Fidesz, hol kíván jogorvoslatot venni, mik lesznek a következmények? Ér-e még valamit au EU-ban a hazugság lelepleződése, vagy vállrándítás és minden megy tovább a régi kerékvágásban?
MilkUp
2022. február 09. 15:31
Deutsch Tamás két kokainutca közötti lázálmához van valami konkrét link is (amivel valaki szánjon meg pls), vagy elkönyvelhetem egy Stephen King-féle agyszüleménynek? Csak mert ha az bestseller volt, akkor ennek is lehet még esélye B)
Csakegycsicska
2022. február 09. 15:21
Éppen a hatósági áron vásárolt csirkefarhátamat akartam megenni ebédre, de elment ettől az étvágyam...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!