Hont a Kutyapártnak: Ez eszméletlenül olcsó, és a buzizáson kívül semmi más mondanivalója nincs

2022. március 13. 21:29

A publicista a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldalán fogalmazott meg kritikát.

2022. március 13. 21:29
null

„Ez eszméletlenül olcsó, és a buzizáson kívül semmi más mondanivalója nincs. Még egy kis migránsszámláló kéne hozzá Mohács határában”

– ezt írta a publicista a Magyar Kétfarkú Kutya Párt által oldalán megosztott fénykép alá, amelyen a mohácsi körzetben induló Hargitai János plakátja látható, és amely alatt egy kartonból eszkábált Szájer József-figura ereszkedik le egy ereszcsövön.

Pedig „egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá”. Azonban úgy tűnik, hogy ezt még nem mindenkinek sikerült megtanulnia.

Nyitókép: Facebook
 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Okoskodó
2022. március 14. 11:04
Csak nem költik el azt a kis támogatást kampányra.
GalGy
2022. március 14. 09:18
Most akkor szeretni kell a buzikat, vagy utálni?!
Ninini
2022. március 14. 08:18
Ezt a figurát a Kutyák tették oda? Ergya egy humor...
tevevanegypupu
2022. március 14. 07:55
Szájer visszajöhetne..most már elég volt a számüzetésből..és Orbán is szégyellhetné magát, hogy egy szabálysértés miatt ennyire cserbenhagyta azt a barátját, akire mindig számithatott, és aki messze tisztességesebb volt az EP balos-idióta képviselőinél..Ekkora büntetést semmi esetre nem érdemelt..pláne úgy, hogy Donáth-Dobrev-Cseh-Ujhelyi-Fekete-Győr-Karácsony-Gyurcsány .. az Összefogás félelmetesen gyalázatos képviselői még mindig ott vannak a hatalom közelében..sőt a hatalomban..szabadon vádaskodhatnak, hazudhatnak, gyalázkodhatnak..ráadásul minden válasz nélkül..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!