Közmédia: Ismét hazudik Hadházy Ákos

2022. október 31. 18:02

Az MTVA azért kamerázza Hadházyt, hogy „a köztudottan olcsó politikai balhék gerjesztésében érdekelt képviselő valótlan állításait egyértelműen cáfolhassa”.    

2022. október 31. 18:02
null

Sokadik alkalommal nem mond igazat Hadházy Ákos, amikor azt állítja, hogy reggeltől estig „kamerázza” a közmédia az MTVA gyártóbázisa előtti kempingezését – olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodájának hétfőn kiadott közleményében.

Az MTVA rámutat: ezzel szemben az igazság az, hogy a stáb mindössze a képviselő hírérték szempontjából értékelhető performanszait, aktivitásait dokumentálja annak érdekében, hogy adott esetben a köztudottan

olcsó politikai balhék gerjesztésében érdekelt képviselő valótlan állításait egyértelműen cáfolhassa.    

A közleményben kiemelik: a televíziós újságíró szakma része, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében egy-egy hosszabb esemény teljes ideje alatt a helyszínen tartózkodnak a stábok. Ezért Hadházy Ákos kirohanása a közmédia ellen egyértelmű bizonyítéka annak, hogy számára kellemetlen, ha nem tud akadálytalanul hazudni – áll az MTVA közleményében.

(MTI)

Kapcsolódó

Hadházy egy hétig az MTVA előtt fog vadkempingezni. Bővebben...

Nyitókép: Facebook

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. október 31. 21:14
A hírhamisító Danival az élen..undorító pártállam.
jánosbácsi
2022. október 31. 21:07
Közmédia ?:D
Isten jobb keze
2022. október 31. 20:30
A közmédia és az igaz mondás Xdxd te jó isten gyereleeee xdxd
Most80
2022. október 31. 20:27
Az M1 az új NatGeo. (Nagyon érdekes, lehet, hogy Hadházy tojást rak, költeni fog és mindezt élőben követhetjük?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!