Reagált a Miniszterelnökség a Palkovics lemondásával kapcsolatos hírekre

2022. november 09. 15:08

Közleményben reagált a technológiai és ipari miniszter lemondásával kapcsolatos hírekre a Miniszterelnökség.

2022. november 09. 15:08
null

A kormány tagjairól a miniszterelnök dönt, amennyiben a kormány szerkezetében változás történik, arról a nyilvánosságot tájékoztatni fogjuk – reagált az MTI-nek a Miniszterelnökség. 

Szerdán délután a Mandiner is beszámolt róla, hogy sajtóhírek szerint az érintett minisztériumban már középvezetői szinten is értesültek a változásról. A tárcavezető távozásának hátterében vélhetően energiaügyi kérdések állnak.

Már az utódját is pedzegetik Palkovics Lászlónak

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, lemondott Palkovics László technológiai és ipari miniszter. Erről ide kattintva olvashat bővebben. Az Index „több helyről megerősített" információi szerint Palkovics László nem vállalta, hogy a jövőben egy „karcsúsított minisztériumot vezessen". Az Index információi szerint a kormányfő a technológiai és ipari minisztériumot karcsúsítaná, a közlekedés átkerülhet Lázár János irányítása alá.

(MTI-OS)

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Matocska
2022. november 09. 17:31
Ezúton szeretném felkérni a Mandiner azon tisztelt olvasóit, akik a Palkoviccsal és túlburjánzott minisztériuma struktúrájával szembeni ellenérzéseim kifejezésekor lepontoztak, hogy pénteken 14-15.00 óra között, Budapest, Mester utca sarkán várom őket, hogy kinyalják a seggem. További szép napot!
APESZ72
2022. november 09. 16:52
Nagy Márton energetikai javaslata miatt....állítólag. Ha ez igaz, az egy vicc..Nagy Mártont a minap hallottam a rádióban. Nem tud értelmesen beszélni, nem tudja normálisan kifejezni magát. Soha, semmit sem hozott létre életében.Hiteltelen alak.....
APESZ72
2022. november 09. 16:26
Óriási veszteség a hazának !!! Lemondott az egyik utolsó reál ember. Maradnak az álmodozó, a számokat hírből sem ismerő, mesemondó bölcsészek, meg a second hand diplomás - Miskolonc, Gödöllőn végzett - czy halmozók. Nem lesz ennek jó vége.
dzso bacsi
2022. november 09. 16:12
Egy lódoktor-tesitanár kerül Lantos Csaba személyében a TIM élére. Brávó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!