Megszólalt Csollány Szilveszter családja: Nem áll végrehajtás alatt a házuk

2023. január 10. 11:39

A követelés rendezésére minden lehetőség adott – áll a MOB és a család közös közleményében.

2023. január 10. 11:39
null

Hétfőn Csollány Judit, Csollány Szilveszter özvegye levelet írt a Magyar Tornaszövetségnek és Orbán Viktor miniszterelnöknek. Amint arról a Mandineren beszámoltunk, a kétgyermekes édesanya a tornászelnök, Magyar Zoltán elmondása szerint nem tudja fizetni házuk törlesztőrészleteit; a sportvezető bízik benne, hogy kap állami támogatást a bajba jutott család.

Nincs végrehajtás

A Magyar Olimpiai Bizottság közleményt tett közzé napközben, melyben arról írnak, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság mindig is gondoskodott bajnokairól és érmeseiről, így természetesen nem feledkezik meg a tragikusan fiatalon elhunyt Csollány Szilveszterről sem.

– fogalmaztak. Mint a közleményben olvasható: a jogászokkal és a családdal történt egyeztetést követően ugyanakkor azt az információt kapták, hogy nincs folyamatban végrehajtás, a követelés rendezésére minden lehetőség adott. A család és a MOB a továbbiakban nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban – teszi hozzá a közlemény.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. január 10. 15:57
Minden lehetőség az mindig van. Csak elegendő pénz van igen ritkán. Minden lehetőséggel egyetlen hitelező sem éri be.
Selamat
2023. január 10. 15:28
Szívből remelem, hogy más probléma van kérelem mögött, és nem lejmolás. Egyszerűen nem lenne méltó a sportember családjához.
spidxx2
2023. január 10. 14:38
Belehalt az oltásba szegény.
balbako_
2023. január 10. 14:01
Ezek szerint megoldódott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!