Kubatov-interjú, MOK-csörte, nők és Messi – megjelent az új Mandiner!

2023. március 09. 15:06

A ma esti Fradi meccsre is hangolódunk eheti lapszámunkkal, de a nőkkel is foglalkozunk.

2023. március 09. 15:06
null

Címlapos interjút olvashatnak a friss Mandinerben Kubatov Gáborral, a Fidesz pártigazgatójával.

A beszélgetésben a Fradi elnöke a ma esti Leverkusen elleni meccsről egészséges önbizalommal beszélt:

“Több kiváló klubcsapatnak is beletört már a bicskája a Ferencvárosba. Óriási dolog, hogy itt vagyunk, Európa legjobbjai között”

- fogalmazott.

Az orosz mesterről, Csercseszovról elismerően beszélt, kiemelve a profizmusát, ahogy az ellenfelekből a csapatát felkészíti.

A magyar játékosok nagyobb arányáért reklamálóknak Kubatov azt üzente: csak azért, mert valaki magyar, nincs előjoga a többiekkel szemben. „A magyar fiataloknak jobban kell akarniuk, mint egy marokkóinak

A beszélgetésben előkerült a Liu fivérek ügye is, amelyben elismerte személyes felelősségét: „Későn kapcsoltunk a Liu fivérek ügyében”.

– mondja Kubatov Gábor Karácsony Gergely eddigi teljesítményéről.

A Fidesz fővárosi esélyeit firtató kérdésre elutasította a feltételezést, hogy pártja elengedte volna Budapestet, és elárulta azt is, milyen karakterű főpolgármester-jelöltet látna esélyesnek. 

 

Nem enged a kormány az orvosi kamara zsarolásának - címmel közlünk áttekintő írást a kötelező kamarai tagság megszüntetéséről és az oda vezető útról. A MOK nyomásgyakorló akciójával veszélyeztette a betegbiztonságot, mely alkotmányos jog.

 

Mi maradt a 2020-as évekre a moldvai magyarokból? Hogy áll hozzájuk a román állam, és miként segíti őket Magyarország? Friss számunkban helyszíni riportot olvashatnak Csángóföldről.

 

A Makronóm rovat ezúttal a ruházati ipar legújabb trendjeit vizsgálja, és rámutat: a luxusmárkák világával szemben egyre nagyobb figyelmet élveznek a fenntarthatósági szempontok is.

 

Külföld rovatunkban a tízéves német AFD párt történetet tekintjük át. Az EU-kritikus professzorok és üzletemberek elitpártjaként induló AFD ma nagyrészt összeesküvés-elméletekkel házal a társadalom vesztes rétegeiben. Vajon ez volna az alternatíva Németország számára?  - teszi fel a kérdést cikkünk.

 

Élet rovatunkban a tavaly megnyitott Magyar Zene Háza új időszaki kiállítását vesszük górcső alá. A Nekünk írták a dalt! a magyar populáris zene hőskorát és társadalmi hatásait mutatja be 1957-től a rendszerváltozásig, a tárlatot Jávorszky Béla Szilárd kurátorral sétáltuk végig. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!