„Aki ezt elhiszi, az egy gomba” – Márki-Zay felesége megrongálta a CÖF plakátjait

2023. július 13. 18:56

Hódmezővásárhelyen szinte minden óriásplakátra felkerült egy-egy felirat.

2023. július 13. 18:56

A hódmezővásárhelyi Fidesz számolt be arról közösségi oldalán, hogy Márki-Zayné Vincze Felícia és néhány aktivistája csütörtökön plakátokat rongált a városban:

a matricákon ismét „gombáknak” nevezték a velük egyet nem értőket.

A kormánypárt helyi szervezete a bejegyzésben emlékeztetett arra, hogy „a Soros-pénzen tartott Márki-Zay a választási kampányban kiállt amellett, hogy magyar katonákat és fegyvereket kell a háborúba küldeni. Amikor szembesítik vele, azt már kevésbé bírja elviselni”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Fidesz Hódmezővásárhely Facebook-oldala

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. július 14. 12:08
Inkább kaszálni kéne, vagy ott is a méhlegelők a trendi? Amúgy, ha nem tetszik el lehet menni-a lá Böszme Fleto- vissza porszívó ügynöknek.... Te kis politikus cicca...-most már minden feleség politikus is?
Sulammit
2023. július 14. 11:38
Makizayné, akkor te egy gomba vagy, mert elhitted azt ami a plakáton van. Ha nem hitted volna el, nem ragasztottad volna le, te bolondgomba.
Obsitos Technikus
2023. július 13. 22:07
Ács-Asztalos Felícia nem kevésbé elmebeteg, mint a férje.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 13. 21:18
A felesége nem adta be a magánklinikán a K vitamint az újszülötteknek akik agyvérzést kaptak volt aki bele is halt. Most, hogy az nem ment elment asztalosnak. Mekkmesterné
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!