Másodfokon is döntött a bíróság: letartóztatásban marad az Árpád hídi gázoló

2023. július 13. 18:07

A kényszerintézkedést bűnismétlés veszélyére hivatkozva rendelték el.

2023. július 13. 18:07
null

A másodfok helybenhagyta az elsőfokú bíróság vasárnapi döntését, így jogerőssé vált, hogy egy hónapig letartóztatásban marad annak a Mercedesnek a vezetője, aki július elseje éjjel halálra gázolt egy kerékpárost az Árpád hídon, amikor felborult a 137 km/órás sebességgel száguldó autójával.

Hiába fellebezett tehát a védelem, az elkövető továbbra is a kényszerintézkedés – melyet egyébként a bűnismétlés veszélyére hivatkozva rendeltek el – hatálya alatt marad. 

A 33 éves férfi ellen ugyanis a baleset időpontjában is több eljárást folyt közlekedési szabálysértések miatt.

A sofőr a kihallgatásán ugyanakkor tagadta, hogy versenyezett volna a balesetben is érintett BMW-ekkel a hídon. A rendőrség múlt heti sajtótájékoztatója szerint ugyanakkor spontán gyorsulási verseny okozta a tragádiát, melyről időközben videót is közzétettek.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dzso bacsi
2023. július 14. 09:08
A másik két "versenyzővel" mi a helyzet?
Phm045
2023. július 13. 19:07
A műanyag lakat rohadjon rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!