Bejelentették: megvan Borkai és Dézsi győri kihívója!

2023. szeptember 06. 15:53

Dézsi és Borkai is elszakadt a mindennapi valóságtól, luxuséletet élnek – szögezte le Pintér Bence.

2023. szeptember 06. 15:53
Pintér Bence

Pintér Bence, az ugytudjuk.hu portál főmunkatársa bejelentette, hogy egy új civil egyesület színeiben polgármesterjelöltként indul a 2024-es győri önkormányzati választáson.

Lapunk korábban értesülésekre hivatkozva írt az újságíró indulásáról. Pintér a bejelentés után interjút adott a 24.hu-nak, amelyben arról beszélt, hogy a korrupció átszövi a győri mindennapokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint leszögezte, „azt láttam, hogy nem a győriek érdekeit tartják szem előtt, nem az van a fókuszban, hogy mi jó a győrieknek. Például a luxusautóik bérlése közpénzen fontosabb az óvónők ruhapénzénél”.

„Azt gondolom, hogy a luxuséletet élő Dézsi Csaba András jelenlegi polgármester éppúgy, mint Borkai Zsolt korábbi polgármester – teljesen elszakadtak a győriek mindennapi valóságától. Luxuséletet élnek, amit gyakorlatilag a mi pénzünkből tartanak fenn” – fejtegette.

Nyitókép: Pintér Bence Facebook-oldala

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. szeptember 07. 09:56
-1-Borkai -bármilyen polgármester is volt- az ALJAS KOMCSI-LIBBANTAK ELKURATTÁK!!! NEM KICSIT DE NAGYON!!! -2- Borkait leginkábba szocik bánhatják!!! Úgy hogy kedves gőri szocik! IGY JÁRTATOK! A ti pártotok vett ki sok pénzt a zsebetekből azzal hogy BORKAIT POLITIKAILAG LIVIDÁLTÁTOK!!! Kedves győri és győri környéki szoci vállalkozók! Borkai lividálásával TI JÁRTATOK LEGROSSZABBUL! és ennek az "idő kerekét már nem lehet visszaforgatni! KÖSZÖNJÉTEK MEG FERNC TESTVÉRETEKNEK HOGY MINDEN ÉVBEN KB 20-30%-al KEVESEBB A NYERESÉGETEK!!!!!! -3-Se Borkai se ez a jött-ment NEM RUG MOST MÁR LABDÁBA Dézsi mellett!!!... /bocsi ezt ide szántam... csak ebben az új kommentfalban sohasem tudom hogy hol vagyok.../
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 06. 21:07
>>> galancza-2 2023. szeptember 06. 20:45 borkesz jó polgi volt,ez tény.Kár hogy elkxrta<<< #MÁRBORKAIELŐTTISVOLTPOLIP #BALOGHIDEJÉBENIS
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 06. 21:04
>>> mc-foker 2023. szeptember 06. 17:34 Dézsi akkora balfasz, hogy hármuk közül utolsó helyen fog végezni. A kurvázós-mutyizós Borkait kellett volna fölülmúlnia csak egy kicsivel, és nem jött össze neki.<<< #FOGALMADSINCSMIRŐLBESZÉLSZ
galancza-2
2023. szeptember 06. 20:45
borkesz jó polgi volt,ez tény.Kár hogy elkxrta...sajnos különböző szerek hatása miatt azt hitte hogy bármit megengedhet magának.A mai napig nem fogja fel hogy mekkora károkat okozott a Fidesznek.A mai napig nem fogja fel hogy kurvákkal,belső haverokkal,okostelefonokkal nem lehet nyiltan csónakázni.Ma is befolyásolják a szerek,ezért nem érti hogy OV miért nem fogadta vissza. És most elment gulyinger marcsihoz.Na ez a legalja, ebből látszik hogy ócska, aljas seggfej,patkány alatti lény.A műsorból teljesen egyértelmű hogy az ellenzéket szolgálja.Amikor elbőgi magát ,azzal azt akarja bizonyítani hogy a Fidesz csinálta ki.Pedig kurvára nem:ő saját magát csinálta ki.Mert régóta függő,és nem érzékeli hogy mit tehet nyilvánosan és mit nem.Kár érte,nagyon kár.Kivűló polgi volt,de saját magát intézte el minden szinten.Senkit nincs joga hibáztatni.De ő már patkány alatti lény.Ezt a g.marcsi műsorban totálisan bizonyította.Sajnos dcsa-val is komoly gondok vannak.ő is belehülyült a polgi szerepbe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!