Kiderült, ki lehet majd az ellenzéki jelölt Győrben

2023. szeptember 05. 12:51

Értesüléseink szerint megvan Dézsi Csaba András és Borkai Zsolt kihívója.

2023. szeptember 05. 12:51
null
Bokor Gábor

Dézsi Csaba András jelenlegi és Borkai Zsolt korábbi polgármester is bejelentette már indulását a 2024-es önkormányzati választáson, ám eddig nem volt világos, kit támogat az ellenzék.

Kiderült, ki lehet az ellenzéki favorit

A Mandiner úgy értesült: Pintér Bence lehet a győri ellenzék jelöltje. Pintér jelenleg a győri belpolitikával aktívan foglalkozó Úgytudjuk.hu újságírója, korábban dolgozott az Azonnalinál és a Mandinernél is. 

Előzmény: A nyár elején derült ki, hogy a jelenlegi városvezető újrázni szeretne és bejelentette indulását. Dézsi mellett Borkai Zsolt is korábbi városvezető is bejelentette, korábbi botránya után, ami után elvesztette polgármesterségét, újra visszakerülne Győr élére. 

Kerestük telefonon Pintér Bencét, meg tudja-e erősíteni, hogy az ellenzék őt indítja-e, ám hívásunkat nem fogadta. Amint elérjük, frissítjük cikkünket. 

Nyitókép: Pintér Bence Facebook-oldala

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. szeptember 06. 10:25
A moslék most azzal manőverezik, hogy a borkai adriás kúrását a kormánypártok berkeiből szivárogtatták ki. De vajon miért tettek volna ilyet két héttel a válasz előtt, amikor már nem lehetett korrigálni semmit? Az lett volna a kormányerők érdeke, hogy 2019-ben elveszítsék Győrt? ---------------------------------> Ezt komolyan elhiszi valaki? Hogy egy Győr jelentőségű nagyvárost beáldoztak volna, hogy oda totálisan alkalmatlan idióta perszóna kerüljön, városvezetőnek, csak azért, hogy a borkaitól megszabaduljanak? Miért? Nekik ebből mi az üzlet? -------------------------------------> A moslék volt, ugyanaz a moslék, ami most a borkai faszát szopja, mert ez az érdeke. És azért, mert EZEKNEK ilyen az erkölcsük. ---------------------------------> Degeneráció, alkalmatlanság, hazaárulás.
Aerion
2023. szeptember 06. 10:19
Ha ezt az alakot elindítanák, akinek semmiféle városvezetési-önkormányzati tapasztalata, Győr közéletébe való beágyazottsága nincsen, Dézsi még úgy is nyerne, ha megosztaná a kormánypárti szavazatokat borkai. Ez utóbbira végül, szerintem, nem fog sor kerülni.
P.Béla
2023. szeptember 05. 17:00
"pollip Ha a konzervatív oldal megosztja magát, nyerni fog az ellenzék. Mi lehet Borkai célja?" Ki pénzeli Borkait? Gondolom , aki meg akarja osztani a konzervatív oldal szavazóit, a moslékos összefogás. Ők lehetnek a nevető harmadik, egy nevesincs nyikhajjal. Ha a vezetői képességek és emberi kvalitás számítana egy polgármester választásnál, akkor pl. Karácsony még képviselő se lenne.
papalimapapa
2023. szeptember 05. 14:04
Who the fuck is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!