Tovább porlad a 444: újabb két ember hagyja el a lapot, egyikük az alapítók közé tartozott

2023. szeptember 25. 19:23

Nyolcra emelkedett a tavasz óta felmondott újságírók száma a liberális lapnál.

2023. szeptember 25. 19:23
null

Távozik a 444.hu szerkesztőségéből Király András szerkesztő-újságíró és Csurgó Dénes újságíró – értesült a Media1.hu bennfentes forrásból. A szaklap úgy tudja, hogy a két újságíró várhatóan a konkurens Telex.hu-hoz igazol.

Nagyon jól értesült a Media1, nem vagyok meglepve – de még az érintett kollegákkal sem állapodtunk meg érdemi kérdésekről, így érdemben nehéz kommentálnom a helyzetet. Egy versenytársunk tett ajánlatot két kollegánknak, tudomásom szerint az időbeli egybeesés inkább véletlen. Az érkezetteknek örülünk, a távozók valódi veszteséget jelentenek. Az idei év átrendeződései nyomán ezt már a piacunk sajátosságának látom, folyamatosak a mozgások minden irányba, sokféle motivációval” – kommentálta a hírt Kardos Gábor, a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatója.

Úgy tűnik tehát, hogy az alapító Király András, valamint Csurgó Dénes távozásával tovább folytatódik az a májusban kezdődött folyamat, amelynek keretében számos meghatározó alak hagyja ott a 444-et.

A távozási hullámot Boros Júlia szerkesztő-újságíró és Kiss Imola újságíró, továbbá Mészáros Zsófia vezető szerkesztő és Magyari Péter újságíró lelépése indította el késő tavasszal, őket követte Szurovecz Illés, aki a Partizánhoz igazolt, majd augusztusban Miklósi Gábor is eljött az Uj Péter által vezetett újságtól.

Nyitókép: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jajdejónekünk
2023. szeptember 25. 21:16
A Orbán dittatúrája kicsinálja őket. Tiszta politikai üldözés, és veszélyben a sajtszabadság.
hátakkor
2023. szeptember 25. 20:52
'Az a baj, hogy tovább mennek..'
kvmny
2023. szeptember 25. 20:38
Csak követik a soros pénzt. A 444 már elfáradt.
pollip
2023. szeptember 25. 20:26
Ők is elaludtak munkaidőben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!