Újra porondon a régi messiás!

2023. szeptember 16. 20:20

MZP receptje semmit se változott, a bukása óta eltelt egy év alatt.

2023. szeptember 16. 20:20
M¡RKI-ZAY PÈter
Móna Márk
Móna Márk
Facebook

„Az egyszer már alaposan leszerepelt Márki-Zay Péter úgy tűnik nem értett 2022 áprilisából, ezért úgy döntött, hogy ismét megméretteti magát.
MZP új szektája, a Mindenki Magyarországa Néppárt zászlóbontó kongresszusán a bukott miniszterelnök aspiráns egy olyan programot hirdetett ki, amely kísértetiesen hasonlít a 2022-es kampányban elhangzottakhoz. Így kijelenthető, hogy MZP receptje semmit se változott, a bukása óta eltelt egy év alatt.”

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 20. 15:13
Márki-Zay abban a hitben él, hogy a makacsság az már önmagában is egy erény. Márki-Zay Péter, háborús bujtogató, a pincéjében saját trágyájával gombákat etetö, rezsi-felturbózó, lámpavas-rajongó, cezaromániás csürhe-példakép, hobby-rögtönitélö martalóc, nárcizmus-megszállott aus Biberfeldmarketplatz, aki határtalan önhittségében a magyarok "utolsó reménységének" tartja magát, és ezt egy alföldi cigányvajda stílusában akarja elhitetni velünk. Márki-Zaynál a hazugság az nem egy cselekedet, hanem életforma.
kelemikes-2
2023. szeptember 17. 16:37
Látom mindenszuper? jacht, infláció, recesszió, oktatás, egészségügy, külpolitikai elszigeteltség, benzinár… Hajrá! Egyszer ennek is vége lesz, mennyire másképpen fogjátok látni ezt utána…
llnnhegyi
2023. szeptember 17. 14:08
Azért ne fejtsük el hogy a túlzott önbizaloma Hódmezővásárhely polgármestersége megnyerése Lázár János politizálása ( málészájú) mellett !
Majdmegmondom
2023. szeptember 17. 08:10
MZP nagy hangú. Hülyeségeket beszél össze-vissza, de ez most nem érdekes. Szerintem még az utolsó kenyai menekült is tisztában van vele, hogy MZP-nek esélye sincs. A kérdés, hogy ki fizeti, honnan tud több szavazatot elvenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!