Üzenet Lázár Jánosnak: Azt, aki sokezer zsidó honfitársunk haláláért felelős, égbekiáltó bűn rehabilitálni!

2023. szeptember 07. 15:13

Még egy ún. „kereszténydemokrácia” égisze alatt sem. Soha.

2023. szeptember 07. 15:13
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Lázár János szerint Horthy Miklós »kivételes államfő, igaz magyar hazafi és hős katona« volt. Ezek az egyoldalúan dicsőítő, szinte már himnikus jelzők Horthy újratemetésének 30. évfordulóján hagyták el az építési- és közlekedési miniszter száját Kenderesen. Mélységesen megértem Fröclich Róbert főrabbi és összes zsidó honfitársam felháborodását, amihez katolikus teológusként szeretnék csatlakozni. 

És szeretném felhívni Lázár János figyelmét arra, hogy vannak történelmi bűnök, amelyeket nem lehet sem relativálni, sem pedig rehabilitálni. Még egy ún. »keresztény demokrácia« égisze alatt sem. Soha. A holokauszt, héber megfelelője soá, – amely teljes pusztulást, kiirtást jelent – , azt a népirtást jelöli, melyet a n*ci Németország által kontrollált területeken a második világháború alatt hajtottak végre azok, akik elhitték azt az ideológiai maszlagot, hogy létezhet egy felsőbbrendű faj, amelynek joga, sőt erkölcsi legitimációja van kiirtani bárkit, akit valamilyen oknál fogva nem tart ebbe a fajba tartozónak.

Ennek a pusztító ideológiai méregnek lett az eredménye mintegy hatmillió európai, zsidó származású ember borzalmas halála. S ebből sokezer honfitársunk halálért bizony maga a Lázár János által teljesen kritikátlanul felmagasztalt Horthy Miklós személy szerint és teljes mértékben felelős! Ezt pedig soha nem lehet neki sem elfelejteni, sem megbocsátani!”

Nyitókép: Lázár János hivatalos oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marosvize
2023. december 16. 15:00
Felelős azért is,hogy megszülethetett perintfalvi is!
marosvize
2023. december 16. 14:58
Biztosan azért is felelős, hogy megszülethetett perintfalvi!
Osztap_Bender
2023. október 02. 16:06
Azt, aki sokezer zsidó honfitársunk haláláért felelős, égbekiáltó bűn rehabilitálni! Meg azt is ugye, aki felelős a sok ezer "budapesti zsidók" megmentéséért? No most a zsidók bármit tesznek, bárkit bármivel vádolnak, akkor sem lesz Magyarországnak zsidó "királya". Egy dolgot viszont nem szabad elfelejteni: a koncentrációs táborokban elterjedt nézet volt, hogy ha életveszélyben vagy és menekülnöd kell, először mindig a SS őrnél próbálkozz, másodszorra az ukrán milicistánál, de soha ne próbálkozz a zsidó gettórendőrnél. Ez mindent megmagyaráz manapság is.
balbako_
2023. október 02. 15:08
A történelem tudomány, attól fél- vagy egészen hülye - amatőröknek coki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!