Ez már tényleg undorító!

2023. november 23. 17:51

Azon se lepődök meg, hogy a felcsúti stadionban egy Puscas nevű román játékos rúgott gólt Izraelnek.

2023. november 23. 17:51
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Szerintem azzal, hogy Dobrev Klára az Európai Parlamentben Magyarországot képviseli, mégiscsak adott valamilyen jelet. 
Na, aztán ami mindennek a teteje: »…itthon láthatóan megkezdődött a jövő évi parlamenti választás kampánya, amiből kifolyólag a közterületeken mindenhonnan Dobrev vicsorog ránk…«

Én biztosan vak vagyok, mert rám valahogy nem vicsorog,

viszont minden sarkon látom Soros fiát, meg Orbán egykori kedvencét, az Ursulát.

Becsületszavamra mondom, kihúzom az életrajzomból, hogy én annak idején egyetemi docensként oktattam, mert tetszik, nem tetszik, olyan emberek életrajzában is ott van, hogy az SZTE kommunikáció szakán végeztek, mint ez a Huth Gergely, vagy Pilhál Tamás.  

Maradva a témánál, engem egyáltalán nem zavar, hogy a román jégkorong-válogatottban szinte kizárólag magyarok játszanak. Azon se lepődök meg, hogy a felcsúti stadionban egy Puscas nevű román játékos rúgott gólt Izraelnek. Ő korábban már kijelentette, hogy semmi köze a magyarokhoz, ő román. Azzal sincs semmi baj, hogy egykor a Purczeld nevű fiúból Puskás néven lett magyar világsztár. Nem hiszem, hogy Németországban bárki kiakadt, amikor Joschka Fischer külügyminiszter arról mesélt, hogy az ’54-es berni vb-döntő után a Budakesziről Németországba deportált, de már német állampolgár szülei zokogtak, hogy nem a magyarok győztek. Millió példát említhetnék még, de ez a szarkeverés, ami a kormányoldalon folyik, enyhén szólva undorít, úgyhogy befejezem.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. november 27. 14:37
Igen.Vak és még hülye is vagy.De így van ez már régóta.
zavulon
2023. november 24. 20:48
"kihúzom az életrajzomból, hogy én annak idején egyetemi docensként oktattam" Mi tagadás ideje. Elég sokan húznak ki Henrik téged is az egyetemmel egyetemben az életrajzukból.
papalimapapa
2023. november 24. 17:46
Havass! A te véleményed le van szarva. Súlytalan vagy. Egy nárcisztikus, arrogáns paraszt. Már akkor senki voltál, amikor még azt terjesztetted magadról, hogy vagy valaki. Meg sem szabadna szólalnod. Kussolj és várd a villamost, ami a többi Heti Hetes kretént elvitte. Az nekünk a vágy villamosa. Neked az utolsó járat.
catalina11
2023. november 24. 17:20
Silány ez a Havas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!