Üzenet Molnár Áronnak, két felvonásban

2023. november 01. 12:11

Áron! Elég baja van Ervinnek, kérlek, ne tetézd!

2023. november 01. 12:11
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Első felvonás. Van a film és a televíziós szórakoztatás – valamint a színház világa. Egy élő adást nem elegáns a politikai véleményformálás eszközévé degradálni, mert nem ott van a helye az ilyen típusú üzenetközvetítésnek. Molnár Áron a Sztárbox műsorában győzelmét Iványi Gábornak ajánlotta. Iványi és közössége jelenleg az ellenzék felszínen tartott bunkósbotja a kormánnyal szembeni tiltakozásukkor. Ha Molnár történetesen veszít a mérkőzésen, akkor Orbán lett volna a címzett?

Ne jussunk már odáig, hogy televíziós élő show közben, avagy színházi fellépés után a tapsrend alatt, bármelyik kolléga a nézők felé tolmácsolhassa aktuálpolitikai véleményét, mert, ha ez általánossá válik, akkor a »csak egy ugrás a Sugár« jelmondatának megfelelve eljuthatunk oda, hogy hosszabb lesz a tapsrend, mint az előadás.

Második felvonás: Molnár Áron Nagy Ervin védelmében írt posztjában azt üzeni a fanyalgóknak, hogy, »Pofázni a pult mellől mindig könnyebb«. Molnár Áron stílusán most szökkenjünk át elegánsan, de bejegyzése tartalmán ne. Ugyanis eddig tudtommal csak a macsó imidzsből fakadó »pofázást« – copyright by Molnár – hallottuk Nagy Ervintől. A pult mögül tudtommal ő kéredzkedett a kötelek közé, ahol igen-igen kevésnek találtatott. Ez ugyan nem tragédia, de a látottak alapján a véleményt formálóknak ne kelljen már felmentést keresni arra a nimbuszvesztésre, ami Ervin eddigi, úgymond pult mögötti »pofázásából« fakadóan jogosan lett volna elvárható, mármint a tisztes helytállásra, jelen esetben annak hiányára. 

Nem beszélve arról az Ervin által szabálytalanul, hátrafelé indított parasztlengőről, ami meg a sportszerűsége tekintetében is hagy nem kevés kívánnivalót maga után. Ha már! A baráti mellé állás méltányolható, de egy igazán »tökös« gyereknek csak tovább gyengíti megtépázott hírnevét, ha szavak buksi simogatásával próbálja meg bárki élét venni bekövetkezett kudarcának. Áron! Elég baja van Ervinnek, kérlek, ne tetézd!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ornagyornagy
2023. november 02. 12:30
Ervinke azt elfelejtette elmondani, hogy a dunaújvárosi kocsma előtt gyorsan megfektették a vasgyári legények... Már, ha nem kamu az egész sztori, eléggé annak tűnik...
states-2
2023. november 01. 21:23
Hülye komcsi ripacsok ripacskodása.
rugovics tibusz
2023. november 01. 16:49
Legalább egymás pofáját verte szét Ervin meg Áron? Arra még be is fizetnék, bár mindegyiktől herótom van.
kobi40
2023. november 01. 15:15
Egyik kreténebb, mint a másik Áron, Ervin prolik. Ennyi. De ez az ő világuknak a problémája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!