Lendvai Ildikó páros lábbal szállt bele Novák Katalinba

2024. január 24. 12:11

Szomorúan látom, hogy egy levitézlett egykori komcsi cenzor páváskodik hétről hétre ellenzéki megmondóemberként a közéletben.

2024. január 24. 12:11
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Lendvai a tőle megszokott stílusban páros lábbal szállt bele Novák Katalinba. Gyakorlatilag azt írta, hogy a köztársasági elnök kedves, csinos, mosolygós, de nem szól bele semmilyen fontos politikai kérdésbe, csak egy báb. Ezzel szemben az igazság az, hogy Novák Katalin rengeteget utazik, tárgyal, kapcsolatokat épít, öregbíti hazánk hírnevét, felszólal az ENSZ-ben vagy éppen a davosi Világgazdasági Fórumon.

Magyar emberként ezért nagy büszkeséggel nézem, követem és örömmel kísérem figyelemmel egy intelligens, okos, rátermett, kedves politikusnő nagyszerű munkáját a köztársasági elnöki székben, ellenben azt szomorúan látom, hogy egy levitézlett egykori komcsi cenzor páváskodik hétről hétre ellenzéki megmondóemberként a közéletben.

Kell még valamit mondanom Ildikó?”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lendvai Ildikó

Népszava

Idézőjel

Csak remélni tudom, hogy a köztársasági elnök is hallgatja a pénteki szózatokat, és tisztában van vele, ő sem beszélhet ki a nemzetből.

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsztcs
2024. február 06. 17:16
Ez a rotty is csak irigykedni tud, mert nem önäla van a hatalom.
pumuklik
2024. február 06. 17:03
Faxszopó MSZMP-s lotyó!
2024. január 27. 19:24 Szerkesztve
Te mocskos lendvai múmia! Olyan ronda vagy hogy az ördögnek se kellesz! Pedig elvihetne már a búsba
Lajoss
2024. január 26. 23:21
Balika,a végtelenül ízléses,fideszes fülbavalót hordja még az elnökasszony? 😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!