Mentőhelikopterrel szállították kórházba a nagyot bukó magyar síelőt

2024. január 18. 12:05

Szőllős Barnabás a becsapódáskor elvesztette a sisakját, és egyelőre meghatározhatatlan fejsérüléseket szenvedett.

2024. január 18. 12:05

Aggódnak Szőllős Barnabásért, miután a sportoló súlyos síbalesetet szenvedett a Streif-en – olvasható a Sky Sport Austria cikkében. Szőllős Barnabás két testvérével, Noával és Benjáminnal együtt 2018-ban váltott országot, miután összekülönböztek a Magyar Síszövetség akkori vezetésével, azóta mindhárman izraeli színekben versenyeznek. A cikk szerint 

Szőllős a becsapódáskor elvesztette a sisakját, és egyelőre meghatározhatatlan fejsérüléseket, valamint keresztszalag-szakadást szenvedett.

A sportolót mentőhelikopterrel szállították az innsbrucki kórházba. 

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2024. január 18. 13:39
Esetleg egy kis kontextus, hogy miféle versenyen indult, melyik országban, hol tartott épp a versenyben, amikor a baleset történt, melyik számban/futamban esett a katasztrófa. Hol ápolják és mi az állapota, mikor lesz a következő update. Oké, hogy utóbbira legalább érkezett egy hetyke "nincs adat" utalás, de azért 2024-ben egy feltételezhetően világkupa- vagy hasonló kaliberű, fejlettEurópa közepén zajló verseny körül illenék annyi infot biztosítani valós időben, hogy a sérült él-e vagy hal...
szintetikus
2024. január 18. 13:13
Ha sakkozott volna, nincs ez a baleset.
luxusbatar
2024. január 18. 13:06
A Streif nem éretlen kamaszoknak való. Itt is valszeg az erő fogyott el. A kompresszió összenyomta, nem bírta. Pedig a Mausefalle csak a kezdet... Mondjuk ezenk is faragtak már, ennél volt sokkal durvább is. Nem beszélve a Zielsprung-ról.
zrx8
2024. január 18. 12:49
Nehogy elkopjon az ujjatok, mandis hatelemis gyakornokok, hogy egy magyarázó félmondatot odaírjatok, hogy mi az a "streif" ? De biztos csak én vagyok a hülye.. Publicisztikai stílusérzéketek egy hasáb tűzifával van egy szinten, komolyan..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!