Áll a bál a baloldalon, keményen beszólt a DK a Kutyáknak

2024. március 16. 14:00

Gyurcsányék jól megorroltak a kétfarkúakra.

2024. március 16. 14:00

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Magyar Péter mellett a Kétfarkú Kutya Párt társelnökei is Gulyás Márton vendégei voltak a március 15-i Partizán című műsorban.

Kovács Gergely ottani megnyilvánulásai azonban nem mindenkinek jöttek be. A DK konkrétan beszólt neki, mégpedig egy, a Telexnek küldött nyilatkozatával, amiben megjegyezték, hogy 

Kovács Gergely partizános interjújában humora mellett láthatóan igazmondási képességét is jórészt elvesztette.” 

Ezt is ajánljuk a témában

Kovács péntek este arról beszélt a műsorban, hogy nem áll túl jól a hegyvidéki polgármesterjelölti előválasztás megszervezése. Az is elképzelhető szerinte, hogy végül nem lesz az egészből semmi, mert állítása szerint

 a Demokratikus Koalíció nem ment bele a feltételekbe, 

és így már a Momentum sem tartja megfelelőnek a korábban megbeszélt részleteket.

Ezt is ajánljuk a témában

A DK szerint a Kutyapárt társelnöke csak abban mondott igazat, hogy elismerte: „a DK háta mögött próbált egyeztetni a Momentummal a XII. kerületi képviselő-jelöltállításról, hogy aztán már kész helyzet elé állíthassa a pártot”. Ez is csak részigazság, állítja a Gyurcsány-párt, mert nemcsak a DK-t, hanem az MSZP-t, a Párbeszédet, az LMP-t és a Jobbikot is kihagyták a tárgyalásokból – idézte a lap.

Mint írták, 

a kerületi előválasztás csak a polgármester-jelölt kiválasztásáról szól, az egyéni képviselő-jelölteket tárgyalásokon választják ki. 

A DK támogatja, hogy a XII. kerületben is előválasztás döntsön a közös ellenzéki polgármesterjelölt személyéről, azt azonban elutasítják, hogy az előválasztás győztese nevezhesse meg az egyéni jelöltek kétharmadát – szögezték le.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­l­á­n­­­y­o­k­­­ ­­v­á­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Fed74
2024. március 17. 17:42
A bàl az nálatok áll fideszes kutyák, és nem is lesz vége!!!! Lefőtt a kávé köcsögök!!!
Szuperszig
2024. március 16. 18:04
Minden pofon jó helyre megy.
Chekke-Faint
2024. március 16. 17:49
Feri pedig rájöhetne, már a kutyát sem érdekli amit akarnak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!