Baloldali elemző: Magyar Péter úgy manipulál, hogy a valóságnak csak egy szeletét tárja elénk

2024. március 31. 20:01

Nagy Attila Tibor szerint a jelenlegi politikai légkör logikája szerint Magyar nagyon sok szavazatot vehet el az ellenzéktől a jövőben.

2024. március 31. 20:01

Nagy Attila Tibor politikai elemző az ATV Start című műsorának volt a vendége, ahol a szóba került Magyar Péter és a baloldal is.

Nagy Attila Tibor az MSZP-DK-Párbeszéd által bejelentett közös listás indulással kapcsolatban elmondta, hogy ez szerinte a gyengék összefogása, azért, mert a Párbeszéd szinte mérhetetlen, támogatottságában valahol 0 és 1 százalék között mérik. Kiemelte, hogy az MSZP is kispárttá zsugorodott, bár erősebb, mint a Párbeszéd. Ezt követően a DK-ra térve korrigálta korábbi kijelentését, ugyanis leszögezte, hogy a Gyurcsány-párt nem olyan gyenge, ezért tehát mégsem helyes a gyengék összefogása kifejezés. Úgy látja tehát, hogy 

az „erősebbecske fogott össze a nagyon gyengékkel”, ami valójában egyfajta bedarálás.

Azt is hozzátette, hogy szerinte ez a megállapodás egy válasz a Magyar Péter-jelenségre, ugyanis a jelenlegi politikai légkör logikája szerint Magyar nagyon sok szavazatot vehet el az ellenzéktől a jövőben, különösen a Momentumtól és a Kutyapárttól; de úgy látja, hogy a DK-sok sem lehetnek nyugodtak. Hozzátette azt is, hogy ez a megállapodás a Demokratikus Koalíciónak azért is előnyös, mert egy esetleges választási bukás esetén könnyebben szét tudják kenni a felelősséget. 

Ezt is ajánljuk a témában

A hét kommentelője: Magyar Péter

Videó

Elárasztotta kommentjeivel a napokban a Facebook legkülönbözőbb felületeit Magyar Péter: az egyikben például azt bizonygatja, hogy hány centi.

Nagy Attila Tibor szerint most, hogy Magyar Péter kezdi elszívni a levegőt az ellenzéki pártoktól, ezért arra jöttek rá, hogy ha külön-külön indulnak, akkor nagy lebőgés lehet a vége. Az elemző szerint a DK-t talán kevésbé érinti a Magyar-jelenség, azonban 

ők sem lehetnek nyugodtak, ezért jogos a félelem részükről. 

Nagy Attila Tibor Magyar Péter legújabb akciójával kapcsolatban, amelyben Deutsch Tamást támadja, elmondta, hogy Magyar egy olyan manipulációs technikát alkalmaz, amelyben a valóságnak csak egy szeletét tárja elénk. Az elemző szerint Magyar Péter most egy negatív kampányba fogott. 

Ezt is ajánljuk a témában

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

***

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. április 16. 08:48
A kihívóan hányaveti, öntelt és nyegle Magyar Péterről is ideje lenne az igazat most megmondani, hogy az Orbán fóbiások közül valójában ki/k/ és qui prodest kaptá/k ki a cilinderből Márki Zay után sorosan felforgatási céllal a választási Kész átverés showba új, vagy csak újként eladni akart, mint előre nem látható kimenetelű, rejtett célú zsákbamacskát?
Tommaso
2024. április 03. 00:29
Orbán választott egy "rosszabbul élünk, mint négy éve" jelszót bízva abban, hogy a magyar emberek elhiszik ezt az orbitális hazugságát, de ORBÁN POFÁRA ESETT. A magyarok a választásokon elküldték a Felcsúti getzyt a francba.
Tommaso
2024. április 03. 00:25
Orbán , A GYÁVA, nemcsak a nyiIt a vitátóI, de még a népszavazástóI is f@sik Ettől a ténytőI a rezsim-troIIjai krvara idegesek, mert nem tudják cáfolni.
Tommaso
2024. április 03. 00:24
Ime, a valóságnak egy másik szelete - Putyin pátriárkája: "Oroszország szent háborút folytat" NaNeMá! És a Felcsúti Geci ezt a háborúpártit segitette a vétójávaI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!