Ceglédi: A militáns hangvétel egyszerre mozgósít a DK mellett és ellen is, ami végeredményben a Fidesznek hoz többet

2024. március 03. 18:47

Az elemző egyetért az MSZP-s Molnár Zsolttal, aki szerint a DK pont azzal nyerne, ha megmutatná, hogy képes az önkorrekcióra, és lecserélné ezeket a plakátokat.

2024. március 03. 18:47
null

„Elemzői oldalról nézve meg az a gond a DK plakátjaival, hogy a legradikálisabb-leghangosabb ellenzéki kemény magnak szól. Ez a militáns hangvétel egyszerre mozgósít a DK mellett és ellen is, ami végeredményben a Fidesznek hoz többet” – írja Facebook-oldalán Ceglédi Zoltán a DK pár napja utcára került pedofilozó plakátjairól.

Ceglédi azt is sajnálja, hogy a Gyurcsány-párt ezt a kampányelemet is kiszignálták Dobrev Klárára. Szerinte itt kellett volna a párt valamely „öklének” exponálnia magát, és a kiegyensúlyozó, szakmájához értő EP-listavezető, reménybeli 2026-is miniszterelnök-jelölt beugorhatott volna középre, hogy jogosak a kritikák a Fidesszel szemben, de más módon kell ezt megfogalmazni, a nemzet és a hit sérelme nélkül.

„Mindenesetre az ellenzéki pártok közül az MSZP, az LMP és a Momentum különböző mértékben és megokolással, de helytelenítő reakciót adott, a többiek még hallgatnak (pedig érdekes lenne tudni például Karácsony Gergely véleményét az általa vezetett városban kirakott plakátokról).
Azt meg jól látja a szerző, hogy a DK pont azzal NYERNE, ha megmutatná, hogy képes az önkorrekcióra, és lecserélné ezeket a plakátokat” – zárta posztját a politikai elemző.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Molnár Zsolt

Népszava

Idézőjel

Nem lehet gyűlöletre gyűlölettel válaszolni.

Nyitókép: képernyőfotó, atv.hu

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­n­y­­­o­­k­­ ­v­­á­­r­­n­­­a­k­­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Palatin
2024. március 05. 00:55
Most már hivatalosan is ki lehet jelenteni, hogy Gyurcsánynak teljesen elment az esze. A hatalomvágy, a revans utáni ácsingózás, és a sötét gyülölet , no meg az alkohol és az öregedés felörölte az agyát. Teljesen elvesztette az arányérzékét is, azt sem tudja mit beszél. Egy örjöngö idegbetegre emlékeztet. Ami a DK-ban (Deklasszált Kommunisták) lejátszódik az már a szürrealizmus világába tartozik, a hívei képesek támogatni a teljes szellemi összeomlásig. Legjobban tulajdonképpen a saját szavazóit sérti meg, amikor azt gondolja róluk, hogy "ez kell nekik."
starmind
2024. március 04. 23:57
A militáns hangvétel helyett talán jobb lenne szakmai és politikai tudással felvértezett becsületes politikusokat keresni, de olyanok a baloldalon manapság nincsenek.
moricka13-3
2024. március 04. 03:14
Gyurcsány a túlon is túl tolva már a lopott családi bringákat, nála finomabban szólva, úgy " elsakkozta "a lehetséges játszmáit, hogy őkelméből önkorrekcióra már akkor sem futná az abszolút hiteltelenségük okán, ha ők azt annál inkább akarnák is, ami persze a rajtuk kívülállóknak nem probléma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!