Egyszer úgyis hibázik, de azt már kirakatban!

2024. március 28. 20:00

Egy utolsó szemétládává vált a kormány lemondásával feltüzelt horda előtt.

2024. március 28. 20:00
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér blog

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

„Láthatóan van benne szufla, az is biztos, hogy jól regenerálódik a hajtás ellenére, rajongói köre pedig nő. Egy darabig. Ahogyan egy darabig el lehet fedni a szörnyeteget belül, de aztán kitör. Magyartalan Magyar.

Vonát furcsállva, Márki-Zayt tudományos alapon, Jakabot kiröhögve néztem. A IV., vagy ki tudja, hanyadik Messiást, de III. Pétert (ha Medgyessy nem volt megváltó) meg megvetve. Előttem már többen írtak emberi minőségéről, arról, hogy egy házastárs eleve nem fenyegetőzik, zsarol, pláne nem készít előre be nem jelentett hangfelvételeket. Ráadásul bénán rákészülve, szájba adva szavakat. Ócska, vacak ember, nem vitás.

Arról is többen értekeztek már, hogy a két szálon futó történet egybetartozhat-e, lehet-e releváns reakció Varga Judittól Magyar Péter új honfoglalási kísérletére az abúzus felidézése. Nos, lehet. Magyar az első szereplésén a Partizánban elzárkózott a politikai szerepvágytól (mennyire álságos volt az is), aztán emelgette a tétet, ahogy nőttön nőtt az étvágya, majd előállt a bombájával. Varga Judit személyes történettel reagált, de mivel annak megrendítő ereje politikai szimpátiavesztésre alkalmas Magyar számára, a káosz azon nyomban a politikai térbe került át. A fazonban amúgy is rengeteg dolog gyanús. Folyton előre menekül, és megelőlegez vádakat magával szemben, majd amikor az ex-nej a családja jóhírét és a gyerekei szemében való méltóságát teszi mérlegre, és visszavág, azonnal újra célponttá válik immáron nemcsak a beteglelkű volt férje, hanem annak hiénaklubja szemében is.

Miután kijött Hajdú Pétertől, nem mintha lett volna szemernyi illúzióm, egy utolsó szemétládává vált a kormány lemondásával feltüzelt horda előtt, és empátiamentes nők, sokszor anyák, gyerektelen férfiak, külföldre szakadt megmondók, gyűjtőnevükön mocskos gazemberek gyalázzák, hiteltelenítik, bagatellizálják történetét, és legszolidabb esetben is csak simán megrendezett jelenetnek állítják be a 100 perces monstre anyagot. Varga Judit nem színésznő. Ilyen hosszan nem lehet megjátszani semmit. Láthatóan kellemetlen neki a téma, de mégis gördülékenyen sorolja a becstelenebbnél becstelenebb Magyar-húzásokat. Aki ezt betanulta volna, annak Jászai Mari-díjat azonnal, mert még a képernyőn is átömlik, mennyire átélte újra a pitiáner férjének szánalmas és aljadék gonosztetteit.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­ ­l­á­­­n­­­y­o­­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­­a­­k­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
valerian-0
2024. március 30. 10:53
A baloldal napi szinten bizonyítja kommentjeikben, hogy primitív, kétségbeejtöen alacsony IQ-val rendelkezö, tehetségtelen, senkinek sem kellö, mindenkit gyülölö lények gyülekezete. Ezt nevezik csöcsöléknek. Minden proletárforradalomban elöszeretettel használják ezeket az elemeket.
balbako_
2024. március 29. 14:23
Magyar P által megcélzott réteg az emberségéből kifordult állati gyűlölettel telített véglények gyülekezete. Akik az életükben semmit nem értek el, mert dolgozni restek, tanulni hülyék voltak. Így az anarchia az egyetlen lehetőségük, hogy autókat felgyújtva, kirakatokat betörve, azokat kirabolva, embereket viperával, kalapáccsal félholtra, vagy holttá verve ekkor éreznék valakinek magukat. Ezt kínálja amúgy a nyugati példa. Hála Istennek itthon kevesen vannak még, de a törvénynek fel kell figyelni rájuk, mert a társadalomra nézve veszélyesek. A gyűlölet eszkalációja zsákutca.
Lajoss
2024. március 29. 13:44
Na,Kriszti,már hiányoltalak,holnap jön a balettos fiú? 😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!