Halálos fenyegetés, megfélemlítés, fizikai atrocitás – így vegzálják az újságírókat (VIDEÓ)

2024. március 04. 17:25

Egyre több atrocitás éri az újságírókat a balliberális politikusok folyamatos hergelésének köszönhetően.

2024. március 04. 17:25

Egyre komolyabb atrocitásokkal kell megküzdeniük az újságíróknak: Varga Ádámot a Pesti Srácok munkatársát már meg is figyelik és fizikai erőszakkal fenyegetik, az ügy a rendőrség előtt van. Ezzel párhuzamosan a politikusok is egyre több mindent engednek meg maguknak, a Magyar Nemzet riporterét pedofilsegítőnek, az MTVA újságíróját hülyének nevezték DK-s politikusok.

Ezt is ajánljuk a témában

„Pedofilsegítőknek nem nyilatkozom” – ezt mondta a minap Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a Magyar Nemzet riporterének, amikor egy baloldali tüntetésen azzal kapcsolatban kérdezte, hogy mi a demonstráció célja. De nem ez volt az egyetlen olyan eset a közelmúltban, amikor baloldali politikusok nyilvánosan aláztak meg egy újságírót.

Ezt is ajánljuk a témában

Rónai Sándor a DK európai parlamenti képviselője legutóbb az MTVA riporterétől azt kérdezte, hogy szokott-e gyermekek nadrágjába nyúlkálni. A burkolt vádaskodást követően pedig lehülyézte az újságírót.

A politikusoknak köszönhetően a közbeszéd is egyre durvább formát ölt. A Pesti Srácok egyik újságíróját egy tüntetésről a rendőröknek kellett kimenekíteniük a demonstrálók gyűrűjéből. Varga Ádámot a február 16-i, influenszerek által szervezett tüntetésen kerítették körbe, azóta pedig Facebook-csoportokban értekeznek arról, hogy merre jár napközben, hol lakik és hol lehetne megverni.

Ezt is ajánljuk a témában

Varga Ádám a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy az üggyel összefüggésben rendőrségi feljelentést tett. A riporter szerint, ha a baloldal kinyitja ezt az ablakot, akkor elszabadul a pokol és nem csak ő, hanem a kollégái is komoly fenyegetésnek lesznek kitéve.  

Az újságírók a munkájukat végzik, hagyjuk őket dolgozni”

– reagált az a fenti ügyekre a Magyar Nemzeti Médiaszövetség. Toót-Holló Tamás, a szervezet elnöke úgy fogalmazott: minden újságírót ért támadást elítélnek és úgy gondolják, hogy minden újságíró szövetségnek ez lenne a feladata.

Az esettel kapcsolatban kerestük a MÚOSZT is, ők azonban eddig nem szólaltak meg az ügyben.

Fotó: Videa-képmentés

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­­n­­­y­o­­k­ ­­­v­­­á­r­­n­a­­k­­­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
atti64
2024. március 22. 12:02
BALOLDAL SZAROLDAL SZAREMBEREK DE INKÁBB NEM IS EMBEREK BÜDÖS PATKÁNY KOMUNISTA CSÖKEVÉNYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istvanpeter
2024. március 05. 13:51
A liberális fasiszta bolsevikoknak nagyon bejött a sajtószabadság, mert így már mindenki értesülhet róla, hogy mennyire hitvány képmutató nemzet- és népellenes gazemberek.
FreeEurope
2024. március 05. 12:35
Ezt a Rónai Sándort én ezért mondjuk beperelném. Bár az álkapcsát jobban szeretném eltörni a sok hazug, mocskos szájúnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!