Nem talált kiábrándult fideszeseket a Mérce Magyar Péter márciusi 15-i tüntetésén

2024. március 18. 16:45

Csak elkötelezett ellenzékiekkel találkozott a Mérce tudósítója az új ellenzéki messiás zászlóbontásán.

2024. március 18. 16:45

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

A baloldal Mérce is tudósításban számolt be Magyar Péter mozgalmának debütálásáról március 15-én. Az Andrássy útra szervezett rendezvényről számos ellenzéki orgánum szuperlatívuszokban írt, lelkesedve a profizmus és a beszéd iránt.

Bár a beszámolókban és kommentárokban megjelentek a szokásos, a kormányban csalódott szavazókat megszólítani képes civil politikus alakja,

valójában virtigli baloldali produkciót láthattunk.

Ezt is ajánljuk a témában

Erre utal a Mérce cikke is. Mint írják, Varga Judit ex-férjének személyében, Márki-Zay után, a „közelmúlt második olyan exfideszes, jobboldali politikusát üdvözölhetjük, aki országos ismertséget részben a baloldali médiaplatform, a Partizán révén szerzett”. A tüntetés után az újdonsült pártvezető rögvest látogatást is tett Gulyás Mártonnál, így további részleteket tudhattunk meg a legújabb olyan mozgalomról, amely a „normálisok” és a „mérsékeltek” országát kívánja létrehozni – így a cikk.

A riport így folytatódott:

Szóba elegyedve néhányukkal hamar kiderült, hogy a kiábrándult fideszesek már megint az Óperenciás-tengeren is túl maradtak: csak elkötelezett ellenzéki emberekkel találkoztam a tömegben.

Több összefogás-szavazó, pár kiábrándult mi hazánkos, néhány első választó fiatal, sőt egy volt kisgazdapártos, most 2RK-s (Vona Gábor pártja) is biztosan ott volt péntek délután az Andrássyn.”

A cikkíró külön megjegyezte, olyan résztvevővel nem sikerült beszélnie, aki a közelmúltban a Fideszre szavazott volna.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2024. március 19. 08:13
Aki paneleket pufogtat már politikus? Ki pénzeli, hogy még egy asok közül legyen? Minél többen annál jobb elvén a lengyel modell kezd épülni, annyi ellenzéki párt lesz ....(Gajdics Ottónak igaza van). Hogy lehet egy országot 12 féle képen vezetni? Ezek mind megélhetőségi "politikai" élősködök, politikai kurvák akik sorban állnak idegen pénzekért. Ennek a pöcsnek mi a programja, mit tud jobban csinálni mint a kormány?
Cirbi
2024. március 19. 01:10
DK nem rendezett összejövetelt. Akkor vajon kik voltak ott?
Teréz A Piréz
2024. március 18. 21:22
A kiábrándult Fideszes olyan, mint a Columbo felesége.
tapir32
2024. március 18. 20:23
„A genderideológia ma az egyik legveszélyesebb ideológiai gyarmatosítás” – fogalmazott Ferenc pápa Hogy miért veszélyes a genderideológia? Azért, mert összemossa a különbségeket a férfiak és a nők között. Az emberiség növekedését a különbségek feszültsége táplálja. A nemek közötti egyenlőség kérdése felhígítja a különbségeket, és a világot egyformává, unalmassá teszi, és ez ellentétes az emberi hivatással – folytatta az interjúban a katolikus egyházfő, hozzátéve, hogy az emberiség gazdagsága a különbségekben rejlik. Ferenc pápa kifejtette, azért beszél minderről, mert egyesek kissé naivak, és azt hiszik, hogy ez a haladás útja, és nem tesznek különbséget a szexuális sokféleség és aközött, ami már a nemek antropológiája. – Ez rendkívül veszélyes, mert megsemmisíti a különbségeket, és ez megsemmisíti az emberiséget, az emberiség gazdagságát, mind a személyes, mind a kulturális, mind a társadalmi különbségeket – részletezte.” Koren-Karczub Tímea Magyar Nemzet 2023. 03. 12.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!