Ungár beleszállt Donáth Annába, arra kéri a választókat, hogy ne dőljenek be a Momentumnak

2024. március 03. 22:10

A DK pedofilozó plakátjai kapcsán hívta fel a figyelmet a Momentum következetlenségeire az LMP elnöke.

2024. március 03. 22:10
null

Donáth Anna tegnap teljes joggal kritizálta a DK pedofilozó plakátjait. A kritikája sok szempontból igaz, de hogy ha Donáth Anna hányingert érzett az »Isten? Haza? Pedofil!« plakátok miatt, akkor mit érzett, amikor a teljes a Momentum frakció »Stop Pedofidesz!« feliratú szöveggel jelent meg az Országgyűlésben?” – szállt bele hosszú posztban a Momentum elnökébe Ungár Péter.

Ismert: Donáth szombaton kijelentette, hogy hányingere van a Gyurcsány-párt pedofilozó plakátjaitól.

Ezt is ajánljuk a témában

Felállni a DK-val közös színpadra, megállapodni a DK-val szinte minden önkormányzati helyben, majd ugyanazért hányingerkeltőnek nevezni őket, mint amit a Momentum maga csinál az álszentség és a következetlenség egyik legerősebb koktélja” – tette hozzá az LMP vezetője.

„Az LMP egy valamit kér a választóktól: ne dőljenek be a Momentum ellentmondásos valótlanságainak” – zárta posztját Ungár.

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. március 04. 15:27
Én hiszek Donáth Annának. Donáth Dédi a dédpapa elsikkasztotta az ügyfelek pénzét, Donáth Nagyi Feri nagypapi az ÁVH ezredese volt, részese a magyarok kifosztásának, Donáth Papi Lacifaszipaci az MSZP csöcsörésző nyaktekerő főlelkésze. Nem lehet Ancsa Pancsa is bűnöző, hacsak nem ez egy ilyen genetikai gonosztevő elágazat.
2024. március 04. 07:13 Szerkesztve
Z. Szép műsort csinálnak a szavazóik számára!!! 👏 Ki az aki még ezekre a szarokra szavaz??? A szar szavazó!!! A hasonló, a hasonlót vonzza!!! 💯👏🙂💤
backdrive
2024. március 04. 07:09
LMP,DK és a Mi Hazánk a Fidesz agytrösztjeinek a kreálmánya. Elég kicsit megnézni a pénz útját, hogyan kerül a NER cégektől ezekhez a pártokhoz..
hunok99
2024. március 04. 05:54
Ezen a kepen Annacska nem igazan hat epeszunek....inkabb, mint egy klinikai eset!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!